Η Ελένη Φουρέιρα έχει killer κοιλιακούς λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννα

Η Ελένη Φουρέιρα έχει killer κοιλιακούς λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννα

Και οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της, που μοιάζει στον Αλμπέρτο Μποτία.

Άλλοι την αποκαλούν Beyoncé της Ευρώπης (Fuego γαρ), άλλοι "Παναγιά Φουρέιρα" και άλλοι απόλυτο pop icon της ελληνικής σκηνής του σήμερα. Όπως και να έχει, η Ελένη Φουρέιρα καταφέρνει εδώ και 15 περίπου χρόνια να παραμένει επίκαιρη, σύγχρονη και να προσαρμόζεται στις τάσεις των καιρών χωρίς να χάνει την προσωπική της σφραγίδα.

Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε ως γλυκό, καστανό και χαρισματικό κορίτσι της γυναικείας μπάντας των Mystique το 2007 όταν κυκλοφόρισαν το πρώτο τους single με τίτλο “Σε άλλη σελίδα”, έχει εξελιχθεί σε μια παρουσία με απόλυτο star quality. Με πολλή δουλειά στη φωνή και την σκηνική της παρουσία, έχει πια κατορθώσει να κάνει πολλούς να αναρωτιούνται πώς γίνεται η τραγουδίστρια να χορεύει εξίσου καλά (ή καλύτερα) με τους χορευτές της.

Εκτός από όλα αυτά λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε κάτι ακόμη. Και λέμε "κατάφερε" γιατί η ίδια το χαρακτήρισε ως το σπουδαιότερό της επίτευγμα. Πρόκειται για τον γιο της και πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Ισπανό σύντροφό της και διεθνή ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια γέννησε στις 7 Φεβρουαρίου 2022, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Αργότερα, η ίδια θα έλεγε στις κάμερες των Mad VMA, ότι μοιάζει στον μπαμπά του και είναι "αρκετά Μποτία". Το γεγονός επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Ισχύει ότι το μουτράκι είναι Μποτία. Ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν μέσα στον τοκετό. Η Ελένη είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα, δεν τα παράτησε στιγμή, ήταν εξαιρετική».

Μάλιστα, είχε κάνει και ένα από τα πιο αξιοσημείωτα posts αποκάλυψης εγκυμοσύνης (μετά από πολλούς μήνες που αυτό υπήρχε απλά ως έντονη φημολογία). Φυσικά και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εκείνη, αλλά οι fans της ξετρελάθηκαν όταν την είδαν να ποζάρει συγκινημένη και με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του συντρόφου της και μέλλοντα μπαμπά. Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, απέσπασαν χιλιάδες ευχές.

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC/

Εξίσου όμως άναυδους μας αφήνει η Ελένη Φουρέιρα με τις αναρτήσεις που κάνει μετά τη γέννηση του μοναχογιού της. Η τραγουδίστρια που αυτό το καλοκαίρι βρισκόταν σε συνεχείς περιοδείες με το Reborn Tour, μοιάζει κυριολεκτικά σαν να μην γέννησε ποτέ, με το σώμα της να "θυμάται" τρόπον τινά τη γυμναστική τόσων ετών.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία με outfits που αφήνουν σε κοινή θέα τη flat κοιλιά της και τους γραμμωμένους της κοιλιακούς. Είτε από τα backstage των Video Clips των νέων της τραγουδιών, είτε από τη νέα της περιοδεία, είτε απλώς από streetstyle εμφανίσεις της, οι κοιλιακοί της είναι καλοσχηματισμένοι και εμφανείς.

Φυσικά και αυτοί οι killer abs δεν αποκτήθηκαν τυχαία ούτε εμφανίστηκαν μια μέρα ξαφνικά, μιας και η εκρηκτική τραγουδίστρια άρχισε τη γυμναστική της ξανά μόλις τρεις μήνες αφότου γέννησε. Ειδικότερα, τον Μάιο είχε ανεβάσει μερικά στιγμιότυπα από το studio όπου πραγματοποιεί τις ασκήσεις της, δείχνοντάς μας το πρόγραμμα που ακολουθεί για να επανέλθει το σώμα της και να νιώσει έτοιμη και δυνατή για την απαιτητική της περιοδεία. Δεν αρκείται μάλιστα μόνο στο αερόβιο, κάτι που αποδεικνύει και ότι δεν επικεντρώνεται στην απώλεια κιλών και πόντων, αλλά στη μυϊκή της ενδυνάμωση. Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλά βάρη, ενώ κάνει και το ειδικό πρόγραμμα με τα λάστιχα, TRX.

«Κάνω εντατική προπόνηση στίβου. Cardio, διαλειμματικές, 5,5 χιλιόμετρα συνεχόμενα σε 26 λεπτά, τρέχω κατοστάρια. Είναι μια εντατική προπόνηση που ξεκίνησα πριν από τέσσερα χρόνια, για ένα διάστημα τη σταμάτησα, και το τελευταίο τετράμηνο έχω μπει και πάλι δυνατά σε αυτό το πρόγραμμα. Φτάνω σε επίπεδα αθλητή, αλλά το κάνω για μένα, θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερη» είχε πει η ίδια παλιότερα μιλώντας στο περιοδικό «People», αποκαλύπτοντας ότι ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Στα της μητρότητας τώρα, η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη με τον γιο της και φροντίζει να μοιράζεται με τους θαυμαστές της τη μεγάλη αδυνα,ία που του τρέφει. Με ένα σύντομο scroll down στον λογαριασμό της στο Instagra, θα διαπιστώσει εύκολα κανείς ότι η μητρότητα την έχει συνεπάρει.