Μία πόζα με μαγιό της Γωγώς Μαστροκώστα έφερε το πιο γλυκό σχόλιο για την μάχη της με τον καρκίνο

Μία πόζα με μαγιό της Γωγώς Μαστροκώστα έφερε το πιο γλυκό σχόλιο για την μάχη της με τον καρκίνο

Το κύμα αγάπης των followers της ως απάντηση σε ένα και μόνο αρνητικό σχόλιο όταν η Γωγώ Μαστροκώστα μας έδειξε ξανά σε μία καλοκαιρινή της πόζα, πως παραμένει είδωλο των '90s. 

Η Γωγώ Μαστροκώστα βρίσκεται σε καλοκαιρινό mood κάνοντας διακοπές με την οικογένειά της στις Κυκλάδες. Η πόζα της με μαγιό ήταν μία αφορμή για να θαυμάσουμε ξανά τη σιλουέτα της, ίδια ακριβώς όπως όταν τη γνωρίσαμε ως γυμνάστρια την δεκαετία του '90. Η Γωγώ δεν νίκησε απλά τον χρόνο, αλλά και την ίδια τη ζωή. Και οι followers της το θυμήθηκαν με αφορμή ένα πικρόχολο σχόλιο που δέχθηκε για την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/Cu1qCrcNJZ2/

«Οι νικήτριες της ζωής είμαστε πάντα πιο όμορφες»

Η Γωγώ Μαστροκώστα πριν ασχοληθεί ένα διάστημα με το τραγούδι, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ως η τηλεοπτική γυμνάστρια του «Μεταξύ μας», του αγαπημένου πρωινού του Mega με την Έλντα Πανοπούλου και τη Σοφία Βόσσου στην παρουσίαση. Εκείνη την περίοδο ήταν το πιο περιζήτητο πρόσωπο στα εξώφυλλα των περιοδικών για τις τέλειες αναλογίες της.

Η προσωπική της ζωή επίσης απασχολούσε εκείνη την εποχή τη δημοσιότητα, κυρίως όταν μετά από έναν κεραυνοβόλο έρωτα ολίγων μηνών, αποφάσισε πριν από 13 χρόνια να παντρευτεί τον άσσο των γηπέδων Τραϊνό Δέλλα και αφού είχε έρθει στη ζωή η 14χρονη σήμερα μοναχοκόρη τους Βικτώρια. Αυτή η τελετή στο κτήμα Νάσιουτζικ δεν είχε τηλεοπτικές κάμερες και αυτή η αποχή από τη δημοσιότητα έγινε κανόνας στη συνέχεια για τη Γωγώ, η οποία αφοσιώθηκε στην ανατροφή της κόρης τους.

https://www.instagram.com/p/CTA1JYXiTkk/

Εκείνη όμως την εποχή έδινε και έναν σκληρό αγώνα με τον καρκίνο, τον οποίο μας τον αποκάλυψε πολλά χρόνια μετά, μιλώντας για τις στιγμές που λύγισε: «Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Πολλές φορές σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή. Όχι ότι δεν παίζει ρόλο και η ψυχολογία μας. Η δύναμη του μυαλού, κάνει αρκετά πράγματα».

Συγκλονιστική εξομολόγηση: Η Γωγώ Μαστροκώστα μιλά για τον καρκίνο που πέρασε

Η Γωγώ έδωσε και κάποιες μικρότερες μάχες στη συνέχεια με τον καρκίνο και όλες τις φορές βγήκε νικήτρια, δίνοντας πάντα ένα μήνυμα θάρρους σε όλες τις γυναίκες που πάλευαν παράλληλα με εκείνη. Έχοντας στο πλευρό της όλη την οικογένειά της και τον «βράχο» όπως χαρακτηρίζει τη μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CdTglnHsij_/

Στην νέα της καλοκαιρινή πόζα από τις διακοπές της, την οποία δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στο Ιnstagram, κάποιοι από τους followers της θυμήθηκαν ξανά αυτό τον αγώνα της.

https://www.instagram.com/p/CwLNAUWNHM8/

Αφορμή στάθηκε ένα αγενές και ατυχές σχόλιο από μία γυναίκα για την εμφάνισή της με μαγιό στην παραλία. Ενώ όλοι σταθήκαμε στο πόσο υπέροχη παραμένει, κάποιοι έσπευσαν να της κάνουν κριτική.

mastrokostasxolio3.jpg

Η δράση έφερε αντίδραση και αρκετές γυναίκες έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Γωγώ, η οποία και απάντησε με emoticons αγάπης. Τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά έλεγαν κάτι ουσιαστικό, το οποίο ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε όταν σχολιάζουμε την εμφάνισή μίας γυναίκας η οποία πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή με γενναιότητα: «Οι νικήτριες γυναίκες είναι ένα τσικ πιο όμορφες».

Υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια από αυτή;