Ο Νικόλαος Γλυξμπουργκ φωτογραφίζει τον ανιψιό του Αχιλλέα και η Marie Chantall καμαρώνει

Ο Νικόλαος Γλυξμπουργκ φωτογραφίζει τον ανιψιό του Αχιλλέα και η Marie Chantall καμαρώνει

To ασπρόμαυρο πορτρέτο του Αχιλλέα δια χειρός του θείου του Νικόλαου.

Ο Aχιλλέας Γλύξμπουργκ αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και οι γονείς του ήταν εκεί για να τον καμαρώσουν ενώ έχει κάνει ήδη το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο πλευρό της Jennifer Lawrence.

Ο Αχιλλέας σε ρόλο μοντέλου

Αυτή τη φορά ο Αχιλλέας ανέλαβε τον ρόλο μοντέλου και πόζαρε στον φακό του θείου Νικόλαου, τη μικρότερου αδερφού του πατέρα του Παύλου.

Ο Αχιλλέας ποζάρει σε μια εικόνα προφίλ και η Marie Chantal ως υπερήφανη μαμά δημοσίευσε τη φωτογραφία και ευχαρίστησε τον Νικόλαο για το αποτέλεσμα αυτό.

https://www.instagram.com/p/CwNa4M3OzLL/

Το ταλέντο του Νικόλαου στη φωτογραφία είναι γνωστό εδώ και χρόνια με εκθέσεις στο Λονδίνο όπως η «SOUNDWALL AND HRH PRINCE NIKOLAOS PHOTOGRAPHY» με πέντε έργα, φωτογραφίες, αποτυπωμένες από τον φωτογραφικό του φακό.

Ο πολυτάλαντος Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας Γλύξμπουργκ είναι το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ (η οποία γεννήθηκε στη βασιλική οικογένεια της Δανίας). Ο Παύλος είναι ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου Β' και της Άννας-Μαρίας, οι οποίοι βασίλεψαν στην Ελλάδα μέχρι το δημοψήφισμα του 1973 το οποίο άλλαξε τη μορφή του πολιτεύματος.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη αλλά έζησε τα περισσότερα χρόνια με την οικογένειά του στο Λονδίνο όπου και φοίτησε. Ο 22χρονος έχει τέσσερα αδέλφια: την 26χρονη Μαρία-Ολυμπία, τον 24χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 18χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 14χρονο Αριστείδη-Σταύρο.

«Είμαστε τόσο περήφανοι για το επίτευγμα και την αφοσίωσή σου. Ο κόσμος σε περιμένει. Συγχαρητήρια Αχιλλέα», έγραψε ο Παύλος Γλύξμπουργκ, δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/p/CseKLkLOBt2/

Αχιλλέας σε πρώτη μεγάλου μήκους ταινία Χολιγουντιανή

https://www.instagram.com/p/CuHVJZ0OF3a/

Ο 22χρονος Αχιλλέας, γιος του ζευγαριού Παύλου και Μαρί Σαντάλ, κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο με την ταινία "No Hard Feelings", στην οποία πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Jennifer Lawrence.

Η ταινία κυκλοφόρησε και στη χώρα μας και ο Αχιλλέας δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου ποζάρει κάτω από την αφίσα της ταινίας και αναφέρει πόσο περήφανος είναι που είχε την ευκαιρία να παίξει έναν μικρό ρόλο.

"Παρακαλώ, πηγαίνετε να δείτε το #nohardfeelings στο σινεμά! Είμαι περήφανος που παίζω έναν μικρό ρόλο (η πρώτη μου ταινία!) σε κάτι τόσο ξεχωριστό." γράφει.