Η Πέγκυ Ζήνα κι άλλες γνωστές Ελληνίδες είπαν αυτό το καλοκαίρι «ναι» στο φυσικό look χωρίς μακιγιάζ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Πέγκυ Ζήνα κι άλλες γνωστές Ελληνίδες είπαν αυτό το καλοκαίρι «ναι» στο φυσικό look χωρίς μακιγιάζ

Άφησαν τα «φτιασιδώματα», όπως είπε η Πέγκυ Ζήνα και απόλαυσαν ένα «άφιλτρο» καλοκαίρι, όχι μία αλλά πολλές διάσημες της εγχώριας showbiz.

Αυτό το καλοκαίρι οι Ελληνίδες της showbiz απόλαυσαν τις διακοπές τους, τον ήλιο και τη θάλασσα δίχως μακιγιάζ και δίχως κανένα φίλτρο από αυτά που κυκλοφορούν στις γνωστές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης - τα οποία μπορούν να «βελτιώσουν» τις ατέλειές μας, όχι βέβαια και με την πιο «φυσική» προσέγγιση.

Έτσι, δεν ήταν λίγες οι αναρτήσεις που είδαμε στα social media με ηθοποιούς, παρουσιάστριες και τραγουδίστριες να ποζάρουν φυσικές, χαμογελαστές και με αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, παρότι δεν είχαμε συνηθίσει τέτοιες εικόνες από τις συγκεκριμένες κυρίες, αφού ο κόσμος των celebs είναι πάντα πολύ φανταχτερός με επαγγελματικά χτενίσματα και μακιγιάζ, σχεδόν σε όλες τις αναρτήσεις τα σχόλια ήταν πολύ θετικά, με τους followers να λένε πως προτιμούν το πιο φυσικό look από το «μακιγιαρισμένο» που βλέπουν σε μια εκπομπή για παράδειγμα.

Ας δούμε λοιπόν, ποιες «απαρνήθηκαν» για λίγο τα κραγιόν, τις σκιές και τα foundation.

Για αρχή η Κατερίνα Καινούργιου σε story που έκανε απέδειξε πως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες ή βαρύ μακιγιάζ και το βράδυ, ποζάροντας χαρούμενη με ένα no make up make up και τους συνεργάτες της. Και στις υπόλοιπες φωτογραφίες της όμως από τις διακοπές της η παρουσιάστρια προτίμησε να είναι άβαφη.

Στη συνέχεια και η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να δημοσιεύσει μια εικόνα της από την παραλία, όπου γέμιζε τις «μπαταρίες» της δίχως καθόλου φίλτρα και make up.

https://www.instagram.com/p/CwCuKe_MnfT/

Αλλά κι η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε μια «άφιλτρη» φωτογραφία της, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα: «Ν' αγαπάτε τον εαυτό σας...την ψυχή σας που καθρεφτίζεται στα μάτια...«χωρίς φτιασιδώματα» που λέγανε κι οι γιαγιάδες μας».

370547644_1012653399866361_4862206060343246824_n.jpg

Η Κατερίνα Καραβάτου από την άλλη, χαμογέλασε στον φακό και δημοσίευσε την πιο ωραία φωτογραφία της από το φετινό καλοκαίρι, δείχνοντάς μας πόσο σε ηρεμεί για λίγο το να κάνεις μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

370206070_961106868297302_6072290784643565891_n.jpg

Kαι οι ηθοποιοί όμως, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νικολέτα Καρρά, Παναγιώτα Βλαντή άφησαν πίσω τα νεσεσέρ τους και απόλαυσαν τις διακοπές τους χαμογελαστές και χωρίς άγχος παίρνοντας...τα βουνά και τις παραλίες. Το ίδιο έκαναν και η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η Μαρία Κορινθίου, στην ανάρτηση της οποίας, μάλιστα, χωρίς μακιγιάζ πολλοί έγραψαν πως θύμιζε την κόρη της, Ισμήνη.

Και η Σοφία Αλιμπέρτη ψήφισε ένα «άφιλτρο» καλοκαίρι κάνοντας διακοπές στην αγαπημένη της Πάρο, όπως έκανε και η Άννα Βίσση με την κόρη της Σοφία στην Αντίπαρο.

H αλήθεια είναι πως όλες μας θέλουμε να δείχνουμε πάντα όμορφες και εντυπωσιακές, γι' αυτό άλλωστε υπάρχει και συντηρείται η βιομηχανία των προϊόντων ομορφιάς. Παρ' όλα αυτά, όταν μια γυναίκα είναι ήρεμη, χαρούμενη κι έχει αυτοπεποίθηση όπως είδαμε πιο πάνω δεν χρειάζεται κανένα «καλλυντικό» και κανένα φίλτρο για να εντυπωσιάσει.