Justin Timberlake και Ryan Gosling: Συνεργάτες από 12 χρονών

Justin Timberlake και Ryan Gosling: Συνεργάτες από 12 χρονών

Δύο από τους μεγαλύτερους, σημερινούς, καρδιοκατακτητές του Hollywood, ξεκίνησαν μαζί τη καριέρα τους ως «παιδιά» της Disney.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι δύο από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στον χώρο του κινηματογράφου (αλλά και της μουσικής), μπορεί να εμφανίζονται με κοστούμια δια χειρός Tom Ford και οι εκάστοτε φιλενάδες τους να είναι αστέρια του Hollywood με αναλογίες μοντέλων, το παρελθόν όμως είναι αμείλικτο και βγαίνει στην επιφάνεια εκεί που δεν το περιμένεις.

Ο λόγος για τον Ryan Gosling και τον Justin Timberlake, οι οποίοι πριν τη φήμη, τα λεφτά, τις διάσημες συνεργασίες και τα βραβεία, ήταν δύο 12χρονα πιτσιρίκια που πρωταγωνιστούσαν μαζί με άλλους συνομήλικούς τους στο πασίγνωστο «The All New Mickey Mouse Club» του καναλιού της Disney, από το 1989 μέχρι και το 1995.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αποκαλύπτει το «σκοτεινό» παρελθόν τους, τους δείχνει στη πρώτη και τελευταία season της σειράς που εμφανίστηκαν μαζί, το 1993, ντυμένους με τα πιο κλασικά 90s ρούχα που μπορείτε να φανταστείτε. Η σκηνή γυρίστηκε μπροστά σε ζωντανό κοινό στο στούντιο, και είναι εμφανές πως ειδικά ο Timberlake είχε εκπληκτική άνεση ως «διασκεδαστής» από εκείνη κιόλας την ηλικία.

Μεγάλωσαν με ωραίο τρόπο, δεν μπορείτε να πείτε.