Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε πρωτοσέλιδο για νέο έρωτα αλλά αντέδρασε επικά

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε πρωτοσέλιδο για νέο έρωτα αλλά αντέδρασε επικά

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στον άντρα που αγαπά και η παρεξήγηση.

Ένα πρωτοσέλιδο έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδράσει σε stories της στο Instagram, λίγο πριν την πρεμιέρα της πρωινή εκπομπής της στον Alpha στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα θέλησε να απαντήσει με τον δικό της epic τρόπο στο δημοσίευμα περιοδικού που την ήθελε να είναι ερωτευμένη και είχε φωτογραφία από τις διακοπές της στην Αντίπαρο. Αυτό που δεν υπολόγισε το περιοδικό είναι πως ο άντρας που αγκάλιαζε τρυφερά την Κατερίνα ήταν ο αδερφός της Πάνος Καινούργιος.

«Από τις σπάνιες αγκαλιές που με παίρνει ο Πάνος Καινούργιος, θα χαρεί η μαμά και ο μπαμπάς», τόνισε η Κατερίνα.

Οι ευχές στον άντρα που αγαπά πολύ

Kατερίνα Καινούργιου: To post όλο νόημα και τα νυχτοπερπατήματα στην Αντίπαρο

Και μπορεί η Καινούργιου να διευκρύνισε ποιος ήταν ο άντρας που τη συνόδευσε στην Αντίπαρο αλλά οι ευχές σε έναν άντρα που αγαπά πολύ και του το δήλωσε ήρθε μέσω stories.

Η Καινούργιου γιορτάζει τον στενό συνεργάτη της Θέμη Μάλλη, ο οποίος έχει γενέθλια και του αφιέρωσε μια σειρά από stories.

«Χρόνια πολλά στον μέντορά μου, χρόνια πολλά στον πιο πολύτιμο συνεργάτη μου που εξελίχθηκε σε καλύτερό μου φίλο, χρόνια πολλά σε σένα που μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε, σε λατρεύω Θεμούλη μου», έγραψε αρχικά η Κατερίνα και τόνισε:

«Να είμαστε μαζί για πάντα, να χρωματίζουμε καθημερινά ο ένας τη ζωή του άλλου, είσαι σπουδαίος, μην σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς και να επιμένεις. Χρόνια πολλά δίπλα σου σε όλα».

Η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι και είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή, για τα λάθη που έχει κάνει και για το αν έχει κάποιον νέο σύντροφο.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Με γνώρισες 21 αλλά έκλεισα τα 38. Στην παρούσα φάση εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου. Θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί φταίω κι εγώ που έχω κάνει τις λάθος επιλογές. Να παντρευτώ δεν ξέρω αν θέλω, γιατί έχω απομυθοποιήσει πολύ το κομμάτι του γάμου. Πεταμένα λεφτά. Έχω βάλει πολλά νυφικά σε φωτογραφίσεις. Θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο και να είμαι καλά. Να κοιμάσαι με τον άλλο αγκαλιά και να λες είμαι ερωτευμένη, είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ασφάλεια. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο;», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί και να έχω σχέση και κανείς να μην το ξέρει. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Ξέρεις τι έκανα χθες σπίτι μου; Όλοι έχουμε κάνει λάθη κι έχω κάνει κι εγώ. Επειδή έφαγα χαστούκια στην προσωπική μου ζωή και ίσως έχω μπλέξει και με λάθος ανθρώπους, βάζεις ένα «χ». Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την προσωπική μου ζωή εδώ και πολύ καιρό. Όποιος με γνωρίσει και δει τι άνθρωπος είμαι δε θα ξεκολλήσει από εμένα. Σίγουρα θα με ερωτευτεί γιατί ξέρω ότι είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Αν έρθει ένας μεγάλος έρωτας και μου χτυπήσει την πόρτα και πει να με πάρει να φύγουμε θα το έκανα, θα τα άφηνα όλα».