Το καλοκαιρινό album της Δαλιάνη με τα παιδιά της φανέρωσε την άγνωστη φιλία με την Μαλέσκου

Το καλοκαιρινό album της Δαλιάνη με τα παιδιά της φανέρωσε την άγνωστη φιλία με την Μαλέσκου

H Αγγελική Δαλιάνη δημιούργησε το πιο cool φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές με την οικογένειά της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της και το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ένα απόλυτα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μακριά από την πρωτεύουσα πέρασαν φέτος η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης. Οι ηθοποιοί απόλαυσαν στο έπακρο το διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τις ανέμελες στιγμές με τα παιδιά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε σε Αίγινα και Ελαφόνησο όπου χάρηκαν τον ήλιο, τα παιχνίδια και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά. Τελευταίος σταθμός των διακοπών τους ήταν η Μεσσηνία όπου παρέμειναν για αρκετές ημέρες και γιόρτασαν τα γενέθλια της ηθοποιού σε στενό κύκλο.

Η Αγγελική Δαλιάνη αποχαιρετά το καλοκαίρι

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του MEGA «Μαρία η άσχημη», έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τη ζωή της με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/reel/CwQME9RtAaM/

Αυτό το καλοκαίρι η Αγγελική Δαλιάνη «έσπασε ρεκόρ» αναρτήσεων, δημοσιεύοντας υπέροχες, άφιλτρες φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της. H καλλίγραμμη σιλουέτα της ηθοποιού δεν έμεινε ασχολίαστη από τους fans οι οποίοι την αποθέωσαν στα σχόλια αρκετών posts.

Πριν λίγες ώρες η 44χρονη μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο την βλέπουμε να παίζει στην άμμο με τα παιδιά της ενώ πίσω τους ξεπροβάλλει το ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/reel/Cwnray9NeIW/

«Αντίο καλοκαίρι», έγραψε η Αγγελική Δαλιάνη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της οικογένειας Δαλιάνη-Παπαγιάννη.

Η άγνωστη φιλία με την Ιωάννα Μαλέσκου

Πριν λίγες εβδομάδες η Αγγελική Δαλιάνη γιόρτασε τα γενέθλιά της και πόζαρε με την τούρτα της, δημοσιεύοντας αργότερα τη φωτογραφία στο Instagram. Η ηθοποιός έχει στην αγκαλιά της το πιο πολύτιμο δώρο, τα παιδιά της, Νικήτα και Λυδία.

https://www.instagram.com/p/Cv1kgOmtNLP/

«Birthday party🎈Ένα απλό πάρτυ γενεθλίων με διακριτικότητα και καθόλου ανυπομονησία για την τούρτα», έγραψε η εορτάζουσα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Iωάννα Μαλέσκου σχολίασε την ανάρτηση της ηθοποιού, στέλνοντας εγκάρδιες ευχές και δίνοντάς μας την εντύπωση πως οι δυο τους συνδέονται με οικογενειακή φιλία.

Screenshot-2023-09-01-105127.png

«Χρόνια σου πολλά και καλά Αγγελική μου! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! ❤️ Και να σε χαίρονται όσοι σ’ αγαπάνε ! Στέλνουμε ευχές, αγκαλιές και πολλά φιλιά ❤️❤️🫠🥳», έγραψε η παρουσιάστρια.

Πηγή κεντρικής: aggelikidaliani