Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτισε τον γιο της με λουκ που θα ζήλευε κάθε νέα μαμά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτισε τον γιο της με λουκ που θα ζήλευε κάθε νέα μαμά
5595289

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάπτισε σήμερα τον γιο της, ο οποίος και θα πάρει το όνομα του μπαμπά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη γέννηση ακόμα φώναζε τον μικρό Βλάσση. Ο μικρός που ήρθε στη ζωή στις 3 Ιανουαρίου του 2023 θα πάρει σήμερα το όνομα το όνομα Βλάσσης όπως ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Το μυστήριο πραγματοποίηθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι και οι πρώτες φωτογραφίες από την μαμά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον μπαμπά Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δημοσιεύτηκαν.

Ντυμένη στα λευκά η νέα μαμά

5509908

Όπως ακριβώς έκανε και στον πολιτικό της γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο τον Οκτώβριο του 2022, έτσι και στη βάπτιση του γιου της η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μίντι λευκό φόρεμα.

Το φόρεμα ήταν κεντημένο με δαντέλα και πούλιες και οι λεπτομέρειες στα μανίκια με τις δαντέλες να στολίζουν τα χέρια της Κωνσταντίνας θύμιζει νυφική εμφάνιση ενώ το λουκ συμπλήρωσε με ασημένια πέδιλα.

Το λευκό φόρεμα σε στενή γραμμή έκανε αντίθεση με την μαυρισμένη επιδερμίδα της Κωνσταντίνας.

Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν γίνει μαμά: Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

https://www.instagram.com/p/CvuzIJiIlaM/

Οι πληροφορίες των δημοσιογράφων από τον Φεβρουάριο ήθελαν την Σπυροπούλου να βαπτίζει τον γιο της πριν τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά τελικά η βάπτιση έγινε σήμερα.

Γιατί επέλεξαν το όνομα Βλάσσης:

pedi_spyropoulou.jpg

Ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας, Παναγιώτης Ψαθάς είχε μιλήσει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μετά τη γέννηση του μικρού και αποκάλυψε ότι το όνομα που θα πάρει το παιδί, θα είναι αυτό του πεθερού της, δηλαδή Βλάσης.

«Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει η παρουσιάστρια στις αρχές της εγκυμοσύνης της είχε αναφέρει:

«Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή».