Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το χρυσό glam φόρεμα της Celia Kritharioti είναι τέλειο για γάμο ή βάφτιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το χρυσό glam φόρεμα της Celia Kritharioti είναι τέλειο για γάμο ή βάφτιση

Photo NDP Photo Agency

Το δεύτερο σύνολο από τη βάφτιση του γιου της Βλάσση ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό. 

Ήταν το γεγονός του Σαββατοκύριακου. Η βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έγινε το Σάββατο που μας πέρασε και φυσικά έγινε viral στα social media αλλά και τα μέσα, μιας και οι δύο γονείς φρόντισαν να κάνουν τη βραδιά όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται και να γιορτάσουν τη βάφτιση του γιου τους με ένα μεγαλοπρεπές πάρτι στα νότια προάστια. Αμέσως μετά την τελετή, το γλέντι άναψε με τις Μέλισσες και το Χρήστο Μάστορα να διασκεδάζουν τους καλεσμένους, ενώ η μαμά Κωνσταντίνα έλαμπε και στις δύο εμφανίσεις της εκείνη την ημέρα.

Η πρώτη έγινε, φυσικά, στην εκκλησία, όπου εμφανίστηκε με ένα total white look. Το midi off shoulder φόρεμά της, με τη δαντέλα και τις glam λεπτομέρειες, είχε κομψή εφαρμοστή γραμμή. Μιλάμε για μία δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti, την οποία η Κωνσταντίνα προτιμά συχνά για τις επίσημες εμφανίσεις της. Τα κομψά ασημί της πέδιλα ήταν τα μόνα που έκαναν το ολόλευκο look ακόμη πιο λαμπερό.

5+1 βραδινά looks για τους φθινοπωρινούς γάμους του Σεπτέμβρη

Το χρυσό halter neck φόρεμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι για τις glam -mamas.

Φυσικά, και δεν θα μπορούσε να μείνει με το ίδιο φόρεμα για όλη τη βραδιά, αφού μόλις η διάθεση άλλαξε και μπήκαμε για τα καλά στο ρυθμό του πάρτι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε με ένα δεύτερο super glam look, ακόμη πιο εντυπωσιακό από το πρώτο. Πάντα δια χειρός Celia Kritharioti και πάντα σε glam-chic αισθητική. Εξάλλου, το κορυφαίο ατελιέ της Ελληνίδας σχεδιάστριας φημίζεται για το ολοκέντητα items με κρύσταλλα και άλλες πολυτελείς λεπτομέρειες. Το δεύτερο outfit της Κωνσταντίνας είχε ως βάση του το χρυσό.

celia_kritharioti-(2).jpg

NDP Photo Agency

Μιλάμε για ένα total gold φόρεμα, σε maxi γραμμή αυτή τη φορά, με halter neck κόψιμο (ό,τι πιο επίκαιρο αυτό το καλοκαίρι) που καταλήγει σε ψηλή λαιμόκοψη με κεντημένες πέτρες σε επίσης χρυσές αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο φόρεμα είχε και μεγάλο σκίσιμο μπροστά, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Η Κωνσταντίνα το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα επίσης σε χρυσή απόχρωση, στολισμένα με μικρές, λαμπερές πέτρες.

Είναι ένα look έμπνευση αν γίνεσαι νονά ή βαφτίζεις το παιδάκι σου μέσα στο φθινόπωρο και θέλεις να φορέσεις κάτι λίγο πιο ξεχωριστό, λίγο πιο glam, λίγο πιο λαμπερό από ότι συνήθως.