10 ultra stylish σύνολα από τους δρόμους της πόλης για να υποδεχθείς το Σεπτέμβριο

Ναταλία Κατσακιώρη
10 ultra stylish σύνολα από τους δρόμους της πόλης για να υποδεχθείς το Σεπτέμβριο
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Καλό μήνα με τα πρώτα looks του φθινοπώρου.

Καλό μήνα, back to base και όλα τα κλισέ μαζί! Όσο και αν δεν θέλεις να το δεχθείς το official διάστημα του καλοκαιριού έχει περάσει, αν και ο καιρός παραμένει πολύ καλός, όπως κάθε χρόνο στη χώρα μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έγινε η αλλαγή της σεζόν και ότι δεν πρέπει αντίστοιχα να αρχίσουμε σιγά-σιγά να αλλάζουμε τον τρόπο που ντυνόμαστε. Γιατί η μεταβατική περίοδος μεταξύ του καλοκαιριού και του φθινοπώρου ξεκινάει και επίσημα σήμερα, οπότε ετοιμάσου για το αγαπημένο σου styling trick. Το mix and match.

Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να υπάρχει ολόκληρη σχολή που να μας μαθαίνει το mix and match. Και πέρα από το αστείο του πράγματος, είναι ίσως ο πιο βασικός κανόνας για να μάθουμε να ντυνόμαστε σωστά και ιδιαίτερα σε κάθε περίσταση, αλλά και όποια ρούχα και αν έχουμε κάθε φορά στη διάθεσή μας. Οπότε το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, έχοντας μπροστά μας κάποια καλοκαιρινά και κάποια φθινοπωρινά items.

september-looks-(8).jpg

Τζιν παντελόνι + πουκάμισο: Θα είναι το απόλυτο combo του φθινοπώρου σύμφωνα με τα catwalks

Καθώς, λοιπόν, καλωσορίζουμε το Σεπτέμβριο μπορούμε παράλληλα να αφήσουμε ελεύθερη τη φαντασία μας και να βάλουμε σε προτεραιότητα τη δημιουργικότητα και όχι τα polished outfits. Γιατί αυτός ο μήνας έχει κάτι από την ανεμελιά του καλοκαιριού και από τις urban αναφορές του φθινοπώρου. Τώρα όλα -οκ, σχεδόν όλα- επιτρέπονται. Τα σορτσάκια σου θα γίνουν το καλύτερο ταίρι για τα πρώτα ελαφριά σακάκια, τα αέρινα καλοκαιρινά φορέματα θα φορεθούν με δερμάτινα και τα πέδιλα που είχες μαζί σου στο νησί θα έχουν πλέον από μέσα τους κάλτσες και χαριτωμένα καλτσάκια.

september-looks-(2).jpg

Τα αξεσουάρ θα σε συμβούλευα να παραμείνουν σε πιο φθινοπωρινούς τόνους και να αφήσεις για λίγο τα καλάθια και τα κοχύλια στην άκρη. Γιατί υπάρχει ο φέρεις το look της παραλίας στην πόλη και όλο αυτό θα μοιάζει κάπως άκυρο. Το street style των μεγαλύτερων μητροπόλεων της μόδας είναι στη διάθεσή μας και παρακάτω ξεχωρίσαμε τα 10 κορυφαία looks-έμπνευση του μήνα.

Τα 10 σύνολα του Σεπτεμβρίου που θα ξεχωρίσουν: