Στην πρώτη πόζα της Χριστίνας Βραχάλη με φουσκωμένη κοιλίτσα, οι ευχές ήταν πολλές!

Στην πρώτη πόζα της Χριστίνας Βραχάλη με φουσκωμένη κοιλίτσα, οι ευχές ήταν πολλές!

Η αθλητικογράφος επιστρέφει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα στην τηλεόραση του Open και η πρώτη επίσημη πόζα με φκουσκωμένη κοιλίτσα είναι γεγονός.

Η είδηση ότι η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη είναι έγκυος κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια δεν είχε μιλήσει για το θέμα πουθενά μέχρι πριν λίγες ώρες, όταν και αποφάσισε να γράψει ένα κείμενο από καρδιάς για το παιδί της που έρχεται σε λίγους μήνες.

Κάποιους μήνες μετά η ζωή αποφάσισε. Και περιμένω το πρώτο μου παιδί

«Το Φεβρουάριο του 2023, μετά τη δολοφονική ενέργεια στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο νέων παιδιών, ήμουν ίσως στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που έχω υπάρξει τα τελευταία χρόνια. Κυρίως γιατί συνειδητοποίησα πως πρέπει να πάρω απόφαση πως το «ζούμε από τύχη» είναι η στυγνή πραγματικότητα. Και το «πάμε κι όπου βγει» είναι πλέον ο εθνικός μας ύμνος.

Με δάκρυα στα μάτια, και με έναν κόμπο στο στομάχι είχα γράψει με μεγάλη δυσκολία ένα κείμενο στο blog μου...

Κάποιους μήνες μετά η ζωή αποφάσισε. Και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Την κόρη μου. Τα συναισθήματα που έχω είναι ανάμεικτα. Γιατί η «ανακούφιση» που ένιωθα το Φλεβάρη, έγινε στάχτη. Και μετατράπηκε σε φόβο. Γιγάντιο φόβο. Και πραγματικό πλέον. Όπως ο καπνός που τυλίγει εδώ και μέρες τη χώρα που γεννήθηκα, ζω, και αγαπώ....

Μια ερώτηση όμως μέσα μου όλο μεγαλώνει. Και παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Και κοντεύει να με πνίξει. Πότε γίναμε τόσο απάνθρωποι; Πότε γίναμε τόσο σκ…όψυχοι. Γίναμε ή έτσι ήμασταν πάντα... Όταν καίγεσαι ζωντανός. Όταν πεθαίνεις εν ώρα εργασίας απροστάτευτος. Όταν πνίγεσαι στο Αιγαίο. Όταν χάνεις το γιο σου από μαχαιριά. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει και δε γυρίζει. Ποιο από τα παραπάνω έχει σημασία, αλήθεια;

Δεν έχεις χρώμα. Ούτε καταγωγή. Ούτε ιδιότητα. Είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Τρωτός. Ευάλωτος. Ανυπεράσπιστος. Δεν μπορείς να υπερασπιστείς ούτε καν την ετυμολογία της λέξης, βάσει της οποίας ο άνθρωπος είναι το ον που κοιτάζει και κινείται προς τα πάνω, άρα είναι γεμάτος αισιοδοξία και στόχους.

Σκοτάδι βλέπω παντού… Αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι πως κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί, ξαναγεννιέται όλος ο κόσμος», έγραψε μεταξύ άλλων στο sportal.gr η δημοσιογράφος.

https://www.instagram.com/reel/Cww1s9wtoFX/

Η πρώτη εμφάνιση της Βραχάλη με φουσκωμένη κοιλίτσα:

Η αθλητικογράφος θα υποδεχτεί το παιδί της στη ζωή της αλλά σήμερα επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων του Open για τις αθλητικές ειδήσεις και στην πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, η Χριστίνα προτίμησε ένα μαύρο κρουαζέ φόρεμα με δέσιμο ακριβώς στην κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/CwwrDbCM8Ja/

Εννοείται πως fans και καλοί φίλοι της Βραχάλη ευχήθηκαν «με το καλό» στη mom to be, ανάμεσά τους η σύζυγος του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα αλλά και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πρόσφατα, η εφημερίδα Real ανέφερε πως ο πατέρας του παιδιού της Βραχάλη και η ίδια έχουν ακολουθήσιε χωριστούς δρόμους αλλά έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους.

Η Χριστίνα, μιλώντας το 2021 στο Queen.gr είχε δείξει πόσο ατρόμητη είναι τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα στην πορεία μας θα συναντήσουμε εμπόδια. Δε θα κάνουμε ευθύς εξ’ αρχής αυτό που θέλουμε αλλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να επεξεργαζόμαστε όλες τις πληροφορίες. Μερικές φορές, δημιουργούμε εμείς τις ευκαιρίες. Ακόμα και αν δε θέλεις να κάνεις κάτι, δες το σαν σκαλοπάτι και θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις να πας ή κάπου που δεν ήξερες καν ότι ήθελες να βρεθείς», είχε τονίσει!