Ο Kanye West και η Bianca Censori αποκλείστηκαν από εταιρεία σκαφών αλλά δεν ήταν οι μόνοι

Ο Kanye West και η Bianca Censori αποκλείστηκαν από εταιρεία σκαφών αλλά δεν ήταν οι μόνοι

Η κατακραυγή του κόσμου και αντίδραση της Venezia Turismo Motoscafi έκαναν το σκάνδαλο του West και της Censori ένα από τα πιο hot νέα των ημερών

Ο Kanye West και η «σύζυγός» του Bianca Censori, η οποία έχει καταγωγή από την Αυστραλία, αποκλείστηκαν για πάντα από την ιταλική εταιρεία ενοικίασης σκαφών Venezia Turismo Motoscafi μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα και τις απρεπείς φωτογραφίες που δείχνουν τα οπίσθια του West σε θαλάσσιο ταξί.

Το περιστατικό που οδήγησε στο μεγάλο σκάνδαλο, με το οποίο συνδέθηκε τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Αμερικανού ράπερ, έγινε στην Βενετία, όταν ο ίδιος, συνοδευόμενος από την Bianca Censori επιβιβάστηκε σε θαλάσσιο ταξί της εταιρείας.

Ερωτικές σκηνές σε… κοινή θέα για Kanye West και Bianca Censori

Το ζευγάρι απολάμβανε την βόλτα του με το σκάφος, όταν τα οπίσθια του West ξεπρόβαλαν σε κοινή θέα, σοκάροντας τους ανυποψίαστους τουρίστες που βρέθηκαν στο σημείο.

Μυστικός γάμος για Kanye West και Bianca Censori 2 μήνες μετά το διαζύγιο από την Kim Kardashian

Πιο αναλυτικά, φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φαίνεται να απαθανατίζουν σκηνές από τις ερωτικές «περιπέτειες» του 46χρονου ράπερ και της 28χρονης συντρόφου του. Οι εν λόγω εικόνες δείχνουν τον Kanye West να κάθεται στο πίσω μέρος της βάρκας που περνούσε μέσα από το κανάλι της Βενετίας. Ο West είχε κατεβάσει το παντελόνι του, ενώ η Censori βρισκόταν μπροστά του γονατισμένη, με αποτέλεσμα πολλοί να συμπεράνουν ότι του έκανε στοματικό έρωτα.

Γιατί ο Kanye West και η Bianca Censori αποκλείστηκαν από την Venezia Turismo Motoscafi

Οι χρήστες του διαδικτύου μετά από την δημοσιοποίηση των σχετικών φωτογραφιών, κατέκριναν έντονα την συμπεριφορά του ζευγαριού, θεωρώντας, μεταξύ άλλων, ότι δείχνει έντονα ασέβεια προς τους κατοίκους της «συντηρητικής Ιταλίας». Η στάση του κοινού οδήγησε την εταιρεία των θαλάσσιων ταξί να αντιδράσει.

Έτσι, με δηλώσεις της στην Daily Mail Australia, η Venezia Turismo Motoscafi επιβεβαίωσε το ban, λέγοντας ότι το ζευγάρι δεν είναι πια ευπρόσδεκτο στα σκάφη της. Η εταιρεία κατέκρινε τις δραστηριότητες που πιθανότητα έλαβαν χώρα στο σκάφος, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων ανθρώπων.

Η Venezia Turismo Motoscafi επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Ο οδηγός έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτές τις χυδαιότητες. Εάν είχε δει τι συμβαίνει θα τους κατέβαζε από το σκάφος. Επιπλέον, στο ταξί επέβαινε και ένα τρίτο άτομο, το οποίο και εμπόδιζε την οπτική επαφή του καπετάνιου με την πρύμνη».

Η εταιρεία, αποδοκίμασε την συμπεριφορά του ζευγαριού, σημειώνοντας ακόμα ότι «αποστασιοποιούμαστε ξεκάθαρα από τέτοιες δραστηριότητες και συμπεριφορές».

Στα θαλάσσια ταξί της συγκεκριμένης εταιρείας έχουν φιλοξενηθεί και στο παρελθόν celebrities, όπως οι Lady Gaga, Harry Styles, Florence Pugh, Jennifer Lopez and Ben Affleck.

Σύμφωνα με το Ιταλικό Συνταγματικό Δίκαιο, για την κατηγορία της προσβολής της δημόσιας αιδούς, με την οποία φαίνεται να βρίσκεται αντιμέτωπος ο Αμερικανός ράπερ, αφού επέδειξε γυμνή σάρκα σε δημόσιο χώρο, επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο έως €309.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκονται με την κατηγορία της προσβολής της δημόσιας αιδούς και την… οργή της Ιταλίας

https://www.instagram.com/p/Cvp4OOuuq-t/

Αυτή, ωστόσο, δεν αποτελεί την μοναδική φορά που το ζευγάρι μπλέκεται με την ιταλική αστυνομία και την κατηγορία της προσβολής δημόσιας αιδούς, αφού, νωρίτερα τον Αύγουστο, η Bianca Censori εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό διάφανο μπλουζάκι σε απόχρωση του δέρματος, με αποτέλεσμα οι χρήστες του διαδικτύου να ζητούν -για ακόμα μία φορά- από τις τοπικές αρχές να επέμβουν και να τιμωρήσουν την 28χρονη για τις «ανάρμοστες» στιλιστικές» της επιλογές.

Άλλοι celebrities που έχουν αποκλειστεί από κατάστημα αλλά και... χώρα

To 2014, η Δομινικανή Δημοκρατία απαγόρευσε στην Miley Cyrus να συμπεριλάβει την χώρα στην περιοδεία της η οποία ονομαζόταν "Bangerz". Η κυβερνητική επιτροπή που ήταν τότε αρμόδια για τις παραστάσεις της χώρας συμπέρανε ότι η Cyrus συχνά «προβαίνει σε πράξεις που αντιβαίνουν στα ήθη και τα έθιμα, οι οποίες τιμωρούνται από τη νομοθεσία της Δομινικανής Δημοκρατίας».

Το κατάστημα ντόνατς Wolfee Donuts στο Lake Elsinore της Καλιφόρνια απαγόρευσε την είσοδο της Ariana Grande στο κατάστημα, σύμφωνα με το people.com, αφού το βίντεο παρακολούθησης που διέρρευσε την έδειξε να γλείφει απροκάλυπτα ντόνατς από έναν δίσκο. Το υλικό ώθησε την αστυνομία και τους υγειονομικούς αξιωματούχους να ερευνήσουν περαιτέρω το ζήτημα, με αποτέλεσμα να υποβαθμιστεί ο βαθμός υγείας του Wolfee από Α σε Β.

Το 2016 η είσοδος της Amber Heard απαγορεύτηκε στην Αυστραλία για τουλάχιστον τρία χρόνια. Η ηθοποιός μετά βίας γλύτωσε την καταδίκη μετά τη λαθραία είσοδο των δύο σκυλιών της στη χώρα, πράγμα που απαγορεύεται αυστηρά. Η 35χρονη δήλωσε άγνοια για το συμβάν και κατηγόρησε έναν από τους πρώην προσωπικούς βοηθούς της, λέγοντας ότι έκανε ένα λάθος κατά τη συμπλήρωση νομικών εγγράφων πριν από το ταξίδι της στην Αυστραλία.