«Η Kim μισεί τα όμορφα κορίτσια»- Η αντίδραση της Kardashian στον γάμο του Kanye West

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Η Kim μισεί τα όμορφα κορίτσια»- Η αντίδραση της Kardashian στον γάμο του Kanye West

H 42χρονη τηλεπερσόνα δεν χάρηκε καθόλου στην είδηση του γάμου του πρώην συζύγου της.

Αναστατωμένη είναι η Kim Kardashian μετά την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αναφέρει πως ο Kanye West παντρεύτηκε την σχεδιάστρια, Bianca Censori. Η 42χρονη τηλεπερσόνα προβλημάτισε τους fans όταμ δημοσίευσε μερικά κρυπτικά μηνύματα στο Instagram, τα οποία αργότερα έσβησε.

«Είμαι ήσυχο κορίτσι, δεν έχω πολλά να πω, απλά πολλά να κάνουμε», έγραφε το πρώτο μήνυμα.

kim_minima.jpg

«Απλώς θυμήσου, το μαύρο πρόβατο συνήθως μετατρέπεται σε κατσίκα. Συνέχισε να το κάνεις. Οι άνθρωποι που θέλουν να σε δουν να κερδίζεις, θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις. Να το θυμάσαι αυτό», ανέφερε το δεύτερο μήνυμα της 42χρονης.

Αξιοσημείωτο είναι πως τα παραπάνω μηνύματα δημοσιεύτηκαν μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Kanye West να παντρεύτηκε με ιδιωτική τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

H αντίδραση της Kim Kardashian στον γάμο του πρώην της

«Η Kim τη σιχαίνεται», ανέφερε στην PageSix πηγή από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ήταν γνωστό στα κεντρικά γραφεία της Yeezy ότι η σύζυγος του Kanye West δεν συμπαθεί καθόλου την Censori. Άγνωστο παραμένει ωστόσο το εάν η Kardashian είχε αντιληφθεί ερωτικό ενδιαφέρον της σχεδιάστριας προς τον τράπερ ή απλά δεν την ήθελε στην εταιρία.

«Είναι όμορφη. Και η Kim μισεί τα όμορφα κορίτσια», τόνισε άλλη πηγή. Η Censori, που έχει μάστερ στην Αρχιτεκτονική, εργάζεται στην εταιρεία εδώ και αρκετά χρόνια. Ο West είναι φανατικός λάτρης της αρχιτεκτονικής και όπως φαίνεται η κοινή τους αγάπη ήταν αυτή που τους έφερε πιο κοντά.

O Kanye West παντρεύτηκε μυστικά την εκλεκτή της καρδιάς του

Πολύ ευχάριστα κυλά η νέα χρονιά για τον Kanye West ο οποίος 2 μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Kim Kardashian, γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή. Ο 45χρονος ράπερ βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Bianca Censori η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια στη Yeezy τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CnWYSA1MzPn

Σύμφωνα πάντα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ΤΜΖ, το ερωτευμένο ζευγάρι επισφράγισε την σχέση του με μια ιδιωτική γαμήλια τελετή ωστόσο ο γάμος δεν θεωρείται ακόμη νόμιμος καθώς το ζευγάρι δεν έχει καταθέσει πιστοποιητικό γάμου.

H Kim Kardashian ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για την συνεπιμέλεια των παιδιών με τον Κanye West

O χωρισμός Kardashian-West

Η Kim Kardashian και ο Kanye West ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2 ετών Psalm.

Η κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε το 2020, εξαιτίας των δημόσιων εκρήξεων του West. Όταν ο ράπερ έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκάλυψε πολύ προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια και τον γάμο του στην προεκλογική εκστρατεία του, αλλά και στο Twitter.

Mετά από δεκάδες tweets στα οποία ο Kanye Wast κατηγορούσε την σύζυγό του και αφού ο ίδιος ο ράπερ είχε υποστηρίξει πως ζητά επίμονα διαζύγιο από την τηλεοπτική περσόνα πολλά χρόνια τώρα, η 41χρονη πήρε την απόφαση να πει τη δική της αλήθεια με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο, συγκινώντας τότε τους πάντες.

Η τηλεπερσόνα είπε τη δική της πλευρά μέσω Instagram εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο Kanye έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή. Η Κim ζήτησε από τους fans να δείξουν συμπόνια και να κατανοήσουν την επίπονη και περίπλοκη κατάσταση που βιώνει η οικογένειά τους εξαιτίας της ασθένειας του πρώην συζύγου της.

Σε παλαιότερο επεισόδιο των Kardashians η Kim είχε αναφέρει για τον γάμο της με τον West: «Πάντα υπεκφεύγουμε μεταξύ μας γιατί δεν θέλουμε να ανακατευτούμε. Και σέβομαι ότι κανείς δεν ήρθε σε μένα κατά τη διάρκεια του γάμου μου να πει: “Είσαι καλά;”. Όλοι με άφησαν να κάνω το δικό μου ταξίδι και να το δω μόνη μου. Το εκτιμώ, αλλά μερικές φορές κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι: “Πότε να παρέμβουμε;”. Αυτό είναι που δεν μου είναι τόσο ξεκάθαρο».

«Αν ο κόσμος ήξερε πώς ήταν πραγματικά η σχέση μου, νομίζω θα έλεγαν: “Πώς κράτησε αυτό τόσο πολύ; Αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να λειτουργήσει μια κατάσταση οπότε μπορώ να φύγω νιώθοντας απολύτως απαλλαγμένη από ενοχές».

Πηγή κεντρικής: kimkardashian