Η Φιλιώ Τσινόγλου δείχνει το πλημμυρισμένο στούντιο πιλάτες της στο Βόλο

Η Φιλιώ Τσινόγλου δείχνει το πλημμυρισμένο στούντιο πιλάτες της στο Βόλο

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι από γυμναστήριο να το κάνουμε κολυμβητήριο», έγραψε γεμάτη απόγνωση η Φιλιώ.

Δραματικές είναι οι ώρες που περνάνε οι κάτοικοι στον Βόλο αλλά και την ευρύτερη Μαγνησία καθώς η κακοκαιρία Daniel συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Ο Βόλος μετράει ήδη και μια απόλεια,του 51χρονου κτηνοτρόφου που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στον Άνω Βόλο όταν καταπλακώθηκε από τοίχο δίπλα στο σπίτι του που κατέρρευσε από τον μεγάλο όγκο νερού.

Από την κακοκαιρία χτυπήθηκε και το Pilates studio της γνωστής infuencer Φιλιώς Τσινόγλου στο κέντρο της πόλης.

volos1.jpg

Σε story στο Instagram που μοιράστηκε η Φιλιώ από τον λογαριασμού του υπεύθυνου του Filioworkouts, φαίνεται η καταστροφή μέσα από το στούντιο με τα κρεββάτια Pilates, μεγάλης αξίας να έχουν γεμίσει νερό και λάσπη.

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι από γυμναστήριο να το κάνουμε κολυμβητήριο», έγραψε γεμάτη απόγνωση η Φιλιώ.

volos2.jpg

H Φιλιώ Τσίνογλου ή αλλιώς Filio Lou, είχε ανοίξει το νέο pilates studio της στην οδό Μικρασιατών, δίπλα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας το 2020 και είχαν πραγματοποιηθεί λαμπερά εγκαίνα.

Η αστυνομία έχει διατάξει την απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών.

Η Φιλιώ είναι μαμά δύο παιδιών και αγαπημένη influencer στο Instagram και το Tik Tok.

H ίδια είχε μιλήσει το 2020 για την επίθεση με βενζίνη που είχε δεχτεί.

«Βρισκόμουν στο κέντρο του Βόλου στις 18 Αυγούστου και είχα καλέσει ταξί. Επειδή όμως ήμουν λίγο πιο μακριά από εκεί που περίμενε το ταξί, όταν ήρθε έτρεξα να το προλάβω. Ξαφνικά και σε κλάσματα δευτερολέπτου είδα μπροστά μου έναν άνδρα με σκουρόχρωμο δέρμα που κρατούσε στα χέρια του ένα μπουκάλι νερού, το οποίο μέσα είχε κάτι κίτρινο.

Με το που έκανε την πρώτη κίνηση να το πετάξει, εγώ συνέχισα να τρέχω για να προλάβω το ταξί και ενώ με κυνηγούσε με το μπουκάλι. Και λίγο πριν φτάσω στο ταξί, μου πέταξε το υγρό που είχε το μπουκάλι και τον απέφυγα. Ήμουν σε κατάσταση που μπορούσα να το ελέγξω.

Στη συνέχεια κάνοντας μια μικρή έρευνα, έμαθα πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος αρέσκεται στο να μυρίζει συνέχεια βενζίνη και τα τελευταία χρόνια την πετάει σε γυναίκες στο πρόσωπο» είχε πει η Filio Lou, η οποία εξήγησε πως αμέσως πήγε στο μυαλό της η υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.