Η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια τρυφερή και «επίκαιρη» εξομολόγηση στον σύζυγό της για τα 3 χρόνια γάμου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια τρυφερή και «επίκαιρη» εξομολόγηση στον σύζυγό της για τα 3 χρόνια γάμου

Τρία χρόνια γάμου έκλεισε με τον σύζυγό της Κώστα Κωνσταντινίδη η Ανθή Βούλγαρη χθες και του ευχήθηκε κάνοντας μια δημόσια εξομολόγηση.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA», Ανθή Βούλγαρη την ώρα που η επικαιρότητα είναι αρκετά δύσκολη με την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, είχε χθες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου την επέτειο του γάμου της. Η ίδια με τον σύζυγό της και μουσικό Κώστα Κωνσταντινίδη, έκλεισαν τρία χρόνια από την μέρα που σφράγισαν και επίσημα τον έρωτά τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η τρυφερή εξομολόγηση της παρουσιάστριας

H Aνθή Βούλγαρη ευχήθηκε στον αγαπημένο της με μια τρυφερή - και με μια δόση επικαιρότητας - φράση.

έγραψε η παρουσιάστρια συνοδεύοντας με αυτά τα λόγια την φωτογραφία από τον γάμο τους που δημοσίευσε στο Instagram της.

373338018_344732141227814_8982042941684186174_n.jpg

Ο γάμος τους έγινε με παραδοσιακό τρόπο, ύστερα από 4 χρόνια σχέσης, τον Σεπτέμβριο του 2020 στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο - την ιδιαίτερη πατρίδα της ίδιας - με το ζευγάρι να φτάνει στην εκκλησία πάνω σε άλογα και τη δημοσιογράφο να φοράει ένα boho νυφικό.

Για τον λόγο αυτό η φετινή επέτειος έχει μια γλυκόπικρη γεύση για εκείνη καθώς η κακοκαιρία «Daniel» έχει πλήξει ιδιαίτερα τη Θεσσαλία και κατά συνέπεια τον Βόλο και το Πήλιο, κάτι που η ίδια ανέφερε και στα social media της με μια ανάρτηση στην οποία έδειχνε την πλημμύρα από τις καταιγίδες, ενώ έγραφε τα εξής: «Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Στον Βόλο και στο Πήλιο. Μπροστά σε αυτή την φυσική καταστροφή στέκω μικρή και αδύναμη. Μόνο προσευχές ψελλίζω από το πρωί».

voulgari_kakokairia.jpeg

Ο σύζυγός της είναι ο «βράχος» της

Η Ανθή Βούλγαρη όπως έχει αναφέρει γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, ύστερα από ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα που είχε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - με την οποία συνεργάζονταν τότε - και στην οποία ο σύζυγός της ήταν ο ντράμερ του Πέτρου Ιακωβίδη, ο οποίος ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής. Κάπως έτσι ξεκίνησε η γνωριμία τους, με εκείνη να τους βγάζει φωτογραφίες, αφού οι δυο τους ήταν και κολλητοί φίλοι και να ανταλλάζουν τις πρώτες κουβέντες.

undefined

Όμως, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει μιλήσει επίσης για το πόσο της στάθηκε ο σύζυγός της στην περιπέτεια που είχε με την υγεία της το 2018, όταν χρειάστηκε να κάνει ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο στο κρανίο της για να αφαιρέσει έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι, τον οποίο ανακάλυψε μετά από μια επιληπτική κρίση που είχε.

Η ίδια στη συνέντευξη που έδωσε στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει χαρακτηριστικά για εκείνον: «Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα».