Έτοιμη να κάνει οικογένεια η Εύα Αντωνοπούλου

Έτοιμη να κάνει οικογένεια η Εύα Αντωνοπούλου

Αποκαλυπτική συνέντευξη της γλυκύτατης Εύας  Αντωνοπούλου για την οικογένεια αλλά και τον λόγο που δε θέλει ποτέ να ξανακάνει ψυχαγωγική εκπομπή.

Κάθε μέρα την ακούμε μέσα από τον PLAY FM 88.9 με ωραία ελληνική μουσική και χρηστικές πληροφορίες. Έχει μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση και αθόρυβα όλα αυτά τα χρόνια η Εύα καταφέρνει να βρίσκεται σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και σε πράγματα που προσφέρει την δική της βοήθεια ακόμη και αφιλοκερδώς, Μιλώντας στο περιοδικό "Down Town", η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει αφοσιωθεί αυτή την περίοδο στην εκπομπή ΣΚΑΪ Life ξεκαθαρίζοντας ότι δεν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τη ψυχαγωγική ζώνη.

"Αισθάνομαι τυχερή που αυτήν τη στιγμή εργάζομαι εντατικά σε κάτι που με αντιπροσωπεύει και με εξελίσσει και ακόμη πιο τυχερή που ο ΣΚΑΪ, ένας σταθμός που δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση, με έχει εμπιστευτεί", είπε και τόνισε: "Δεν υπάρχει περίπτωση να με ξαναδείτε σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Δεν με ενδιαφέρει!".

Αυτό είναι μια είδηση με την σιγουριά που μίλησε στον δημοσιογράφο. Για τις φοβίες της, η Εύα μοιράστηκε με τους αναγνώστες του περιοδικού: "Αρκετές, αλλά φοβάμαι να τις πω! Μια από αυτές είναι η απώλεια των αγαπημένων προσώπων μου. Όπως όλος ο κόσμος φοβάμαι αυτόν τον αποχωρισμό". Τέλος δεν αρνήθηκε ότι θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά ώστε να ολοκληρωθεί ως άνθρωπος παραδεχόμενη ότι στην προσωπική της ζωή είναι ήρεμη και πολύ καλά αυτό το διάστημα.