Επιτέλους μάθαμε το ξεχωριστό όνομα του 2ου γιου της Rihanna

Επιτέλους μάθαμε το ξεχωριστό όνομα του 2ου γιου της Rihanna

Η Rihanna επιβεβαίωσε το φύλο του δεύτερου παιδιού της και το ξεχωριστό του όνομα.

Στην καθημερινότητά της η Rihanna έχει πλέον να αναθρέψει δύο παιδιά, δύο γιους, καθώς η αγορομάνα Ri-Ri και ο αγαπημένος της A$AP Rocky αποκάλυψαν το όνομα του νεογέννητου αγοριού τους.

Και το όνομα αυτού...

Riot Rose Mayers το όνομα αυτού και το πρώτο άκουσμα έγινε στο Blast μιας και το νέο τραγούδι του A$AP σε συνεργασία με τον Pharell Williams είχε τον τίτλο Riot.

Σύμφωνα πια με το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού που έγινε γνωστό, ο μικρότερος γιος της Rihanna, γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023 στις 7.41 το πρωί, στο Cedar Sinai στο Los Angeles.Η Rihanna διατήρησε την παράδοση του R, μετά και τον ερχομό του RZA Athelston Mayers, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022.

Ανατροπή στο φύλο του δεύτερου μωρού που απέκτησαν Rihanna και A$AP Rocky

Γιατρός της Rihanna ήταν η γυναικολόγος μεγάλων διασημοτήτων, Thais Aliabadi, που έχει συνεργαστεί με την Kylie Jenner και την Khloe Kardashian ενώ πριν τρεις μήνες βοήθησε να έρθει στον κόσμο και το παιδί του Al Pacino και της Noor Alfallah.

Οι fans της Rihanna περιμένουν ακόμα τις πρώτες φωτογραφίες του μικρότερου γιου της Rihanna αλλά αν αναλογιστούμε πως ο RZA φωτογραφήθηκε όταν ήταν 7 μηνών, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας.

Μετά τη γέννηση του Riot, πηγή του People ανέφερε πως η Rihanna νιώθει πλήρης πια.

Ένας γιος ακόμα για την Rihanna

Η Riri έφερε στον κόσμο τον πρώτο γιο της RZA Athelston Mayers μόλις πέρσι – τον Μάιο του 2022- και η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης έγινε στη διάρκεια του ημιχρόνου του φετινού SuperBowl. Μιλώντας για την προσωπική της εξέλιξη μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η Riri είχε πει στο E! Οnline πως η αλλαγή που της προκάλεσε η μητρότητα την ξάφνιασε και την ενθουσίασε παράλληλα.

Στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Βρετανική Vogue, η Rihanna είχε αποκαλύψει την ξεχωριστή σχέση που έχει ο αγαπημένος της με τον γιο τους ενώ το TMZ τονίζει πως ο ερχομός του δεύτερου παιδιού γέμισε το ζευγάρι ευτυχία και βαθιά αγάπη.

https://www.instagram.com/p/CuQDOBkuGo9/

Στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η 35χρονη Riri μίλησε με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που βίωσε.

Μιλώντας όμως στο Entertainment Tonight, η 35χρονη εξήγησε πως δεν κυλούσαν όλα ρόδινα στη δεύτερη εγκυμοσύνη:

«Νιώθω καλά, έχω ενέργεια αλλά δεν έχω σίγουρα λιγούρες. Είναι όλα πολύ διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη. Έχω μπόλικη ναυτία αλλά το απολαμβάνω», τόνισε η Rihanna και νιώσαμε όλοι τη δυσκολία που βιώνει.

Η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν (μάλλον) γονείς για 2η φορά

«Ήμασταν εμείς οι γονείς και το μωρό μας»

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Rihanna στη βρετανική Vogue, ήθελε η ίδια και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, να μεγαλώσουν μόνοι τους το μωρό τους, χωρίς καμία βοήθεια. «Γυρίσαμε σπίτι, πήραμε την κρυάδα, δεν είχαμε κανέναν. Ήμασταν μόνο εμείς οι γονείς και το μωρό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Από ένας άνθρωπος έγινα δύο. Μπαίνεις στο νοσοκομείο ως ζευγάρι και φεύγεις ως οικογένεια των τριών και αυτές οι πρώτες μέρες είναι τρελές, δεν κοιμάσαι, καθόλου, ακόμα κι αν θέλεις να κοιμηθείς.

Ήρθαμε στο σπίτι και τα χάσαμε ήμασταν γονείς με ένα μωρό, σαν ζόμπι κυρίως και έχεις τόσα συναισθήματα και γίνεσαι παρανοϊκός. Σκέφτεσαι πως όλοι αυτοί οι γιατροί και οι νοσοκόμες σε άφησαν να πας σπίτι με ένα μωρό, με μια καινούργια ζωή. Είναι σαν να είσαι εκτός λειτουργίας, αυτό είναι, έχεις τόση χαρά ακόμα κι όταν προλαβαίνεις να κάνεις ένα ντους, θυμάμαι που στην αρχή τον έβαζα στο κρεβατάκι μέσα στο μπάνιο και σκούπιζα τους υδρατμούς για να βλέπω ότι είναι καλά. Τα πρωινά είναι τα αγαπημένα μου, όταν ξυπνάει, με το προσωπάκι του, το να τον βλέπω άλλαξε τα πάντα», τόνισε η Rihanna όταν ο πρώτος γιος της ήταν μόλις 9 μηνών.