H Ρούλα Κορομηλά άφησε πιο μακριά τα μαλλιά της, άλλαξε χτένισμα κι όλοι συμφώνησαν να το καθιερώσει

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Ρούλα Κορομηλά άφησε πιο μακριά τα μαλλιά της, άλλαξε χτένισμα κι όλοι συμφώνησαν να το καθιερώσει

Η παρουσιάστρια παρευρέθηκε στον γάμο στενών της φίλων και όλοι πρόσεξαν πόσο της πήγαινε η αλλαγή στα μαλλιά της και το outfit που επέλεξε.

Η Ρούλα Κορομηλά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη σεζόν που πέρασε. σαν οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» ενθουσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό, αφού τα shows που έκανε στην ελληνική τηλεόραση έχουν μείνει σε όλους αξέχαστα.

https://www.instagram.com/reel/CmtcqqghKUq/

Η ίδια μάλιστα, είχε δηλώσει στην πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα - σχετικά με την επιστροφή της στην τηλεόραση - πως ένας λόγος που δέχθηκε να επιστρέψει ήταν πως της έλειπε η επαφή της με τον κόσμο. Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει:

«Έχω δουλέψει τόσα πολλά χρόνια που έχω στερηθεί τόσα πολλά πράγματα. Αυτό, το κάθε μέρα βάψιμο, το μαλλί, τα τακούνια, τις αλλαγές των ρούχων, να κοιμάμαι και να σκέφτομαι τι νούμερα θα δώσει η Nielsen, τι θα γράψουν αύριο… Ένα άγχος και μια γλυκιά ταλαιπωρία που κάποιες στιγμές μου λείπει, γιατί μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο».

https://www.instagram.com/p/Cknulh5N5Ge/

Λίγο πριν υποδεχθεί ξανά τους καλεσμένους της όμως, η Ρούλα Κορομηλά απόλαυσε τις διακοπές της ενώ παρευρέθηκε και στον γάμο δύο πολύ αγαπημένων της, όπως έγραψε στα social media της προσώπων. Η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή και ανατρεπτική, αφού επέλεξε ένα κόκκινο κοστούμι για την όμορφη αυτή στιγμή συνδυασμένο με μαύρο t-shirt και μαύρες γόβες.

https://www.instagram.com/p/Cwur_a1N_NK/

Βέβαια, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους πρόσεξαν την αλλαγή στα μαλλιά της, αφού η παρουσιάστρια αρχικά επέλεξε να τα αφήσει πιο μακριά απ' ότι συνήθως, ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαμε να τα έχει πιο σπαστά με ελαφριές μπούκλες.

Τα τελευταία χρόνια η ίδια είχε δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στα ίσια μαλλιά και στο κοντό καρέ με διάφορες μικρές παραλλαγές και αυτή της η αλλαγή φαίνεται να είχε απήχηση στους followers της, οι οποίοι της πρότειναν να το «καθιερώσει».