Ο αστείος διάλογος και μία ακόμη απόδειξη ότι η Ρούλα Κορομηλά λατρεύει την ανιψιά της

Ο αστείος διάλογος και μία ακόμη απόδειξη ότι η Ρούλα Κορομηλά λατρεύει την ανιψιά της

«Όχι γκρίνια»: η υπόσχεση που έδωσε η ανιψιά της Ρούλας Κορομηλά στην θεία της και η σπάνια σχέση που έχει η παρουσιάστρια με τα αδέλφια της αλλά και τα παιδιά τους.   

Η Ρούλα Κορομηλά έχει λατρεία στην οικογένειά της. Τόσο στα αδέλφια της, την Λένα και τον μικρότερο Θανάση, όσο και στα ανίψια της. Η πιο μικρή σε ηλικία και κόρη του αδελφού της, είναι όμως εκείνη που με τα καμώματά της, την κάνει στην κυριολεξία, ό,τι θέλει. Χθες της είχε υποσχεθεί να πάνε οι δυό τους σινεμά. Και αφού ετοιμάστηκαν άρχισε ο μεταξύ τους διάλογος γεμάτος νάζι και υποσχέσεις. Με την παρουσιάστρια να γελά ενδιάμεσα με τις απαντήσεις της και με τον τρόπο που της μιλούσε.

«Με κάνει ό,τι θέλει η ανιψιά μου»

Η Ρούλα είχε παραδεχθεί ότι η 6χρονη κόρη του αδελφού της και του πιο στενού της συνεργάτη Θανάση, είναι η αδυναμία της και έχει βρει τον τρόπο να της κάνει όλα τα χατήρια, ως μία μικρή οικογενειακή «συνομωσία», ειδικά όταν πηγαίνει στο σπίτι της και μπορεί ελεύθερα να τρώει σοκολάτα, χωρίς εκείνη να το μαρτυρά στους γονείς της.

https://www.instagram.com/p/Chz6lsTMZC2

Χθες αποφάσισε, να την πάει σινεμά για να δουν τα αγαπημένα της Minions. Η προετοιμασία ξεκίνησε από νωρίς, αλλά η Ρούλα ήθελε να την βάλει δημόσια να της υποσχεθεί πως θα ήταν φρόνιμη, γιατί η μικρή φαίνεται ότι της μοιάζει στο ταμπεραμέντο της. Το «όχι γκίνια» αντί για γκρίνια, την έκανε να γελάσει, αλλά από την άλλη πλευρά ήθελε να είναι και σοβαρή για να την κάνει να τηρήσει τις υποσχέσεις της. Ο αστείος τους διάλογος έφερε και πολλά μηνύματα με ευχές να συνεχιστεί και στο μέλλον αυτή την υπέροχη σχέση που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CmrWUHABWWu

Η παρουσιάστρια έχει πει και στο παρελθόν σε συνέντευξή της, ότι η μικρή δεν γνωρίζει ότι η θεία της είναι γνωστή και πετυχημένη εδώ και πολλά χρόνια στην τηλεόραση: «Κάποια στιγμή της έκανε εντύπωση που μας χαιρετούσαν στον δρόμο και εγώ τους απαντούσα. Και μου λέει: «δεν έχουμε πει ότι δεν μιλάμε σε αγνώστους»; Της είπαμε κάποια στιγμή για την δουλειά μου, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία».

«Γινόταν πάντα η σύγκριση με εσένα» Η συνάντηση Μενεγάκη - Κορομηλά και οι ατάκες «φωτιά»

Η Ρούλα έχει μία μεγαλύτερη αδελφή την Λένα, η οποία δεν αγαπά την δημοσιότητα, αλλά σε ένα και μοναδικό throwback που είχε κάνει για να της ευχηθεί καταλάβαμε και την ιδιαίτερη αδυναμία που της έχει αφού την αναφέρει ως το πιο γλυκό και χαρισματικό πλάσμα του κόσμου, αλλά και την ομοιότητά τους.

https://www.instagram.com/p/CPIgnNSJkbV

Με τα ίδια λόγια λατρείας, αναφέρεται κάθε φορά και στην σχέση που έχει ο μικρός της αδελφός Θανάσης με την κόρη του.

https://www.instagram.com/p/Ce0xkD0sc6S

Δεν υπάρχει κοινή φωτογραφία τους που να μην την έχει σχολιάσει με αγάπη και πολλές καρδούλες, ενώ πολύ συχνά και η ίδια δείχνει τα ταλέντα της μικρής, όπως στην ζωγραφική.

https://www.instagram.com/p/CghMPuzJojk