5 χρόνια γάμου για Justin Bieber και Hailey–Μπορεί ένα εντελώς λάθος outfit να καθορίσει την αγάπη;

5 χρόνια γάμου για Justin Bieber και Hailey–Μπορεί ένα εντελώς λάθος outfit να καθορίσει την αγάπη;

Hailey και Justin γιορτάζουν 5 χρόνια γάμου και μπορεί όλοι σήμερα να μιλούν για την αγάπη τους αλλά πρόσφατα πολλοί έκριναν αρνητικά τη στάση του Bieber σε ένα event της γυναίκας του. Τελικά, κρίνεται από το outfit ο σεβασμός και η αγάπη;

Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση επέλεξε ο Justin Bieber να μοιραστεί με τους fans του την ημέρα της πέμπτης επετείου γάμου του με την Hailey Bieber. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram έξι φωτογραφίες με την αγαπημένη του, γράφοντας «σε ό,τι πιο πολύτιμο, την αγαπημένη μου. 5 χρόνια. Έχεις αιχμαλωτίσει την καρδιά μου. Ξέρω από τα βάθη της ψυχής μου μέχρι τα κόκαλά μου ότι αυτό το ταξίδι μαζί σου θα ξεπεράσει τις πιο τρελές προσδοκίες μου. Ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μωρό μου. Σε αγαπώ με όλο μου το είναι. Ευτυχισμένη πέμπτη επέτειο».

https://www.instagram.com/p/CxJw8_ysgpi/

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανήρτησε, η Hailey και ο Justin στέκονταν σε ένα τραπέζι, πάνω στο οποίο υπήρχε μία τούρτα με τριαντάφυλλα, δύο κεριά και δύο ποτήρια κρασί. Σε μία άλλη, το ζευγάρι αντάλλασσε ένα παθιασμένο φιλί.

Και η Hailey, βέβαια, με τη σειρά της ανέβασε οχτώ φωτογραφίες με τον Justin, γράφοντας «Σ’ αγαπώ».

Ένα εντελώς λάθος outfit μπορεί να καθορίσει την αγάπη;

Μπορεί μετά την ανάρτηση του τραγουδιστή για την επέτειο όλοι να μιλούν για το πόσο in love είναι με την γυναίκα του, ωστόσο, στο πρόσφατο παρελθόν ο Justin είχε κατηγορηθεί ότι δεν σέβεται την Hailey.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την εκπνοή του Αυγούστου, ο Justin Bieber συνόδευσε την Hailey στο event για το Strawberry Peptide Lip Treatment. Ο τρόπος με τον οποίο είχαν ντυθεί ήταν εντελώς διαφορετικός, με τον Bieber να σχολιάζεται αρνητικά από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά και από τους χρήστες του διαδικτύου, που επισήμαναν ότι το outfit που επέλεξε δεν ήταν κατάλληλο για την περίσταση, έδειχνε ασέβεια προς τη σύζυγό του και το event της.

Ωστόσο, ο Justin Bieber μπορεί και να παρεξηγήθηκε, αφού το στυλ του είναι εντελώς διαφορετικό από της Hailey. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε ντυθεί σαν να πηγαίνει σε δύο εντελώς διαφορετικές εκδηλώσεις.

Ακόμα, σε γενικές γραμμές δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός με την αγαπημένη του σε δημόσιους χώρους αλλά και στα social media, αγκαλιάζοντας την ή γράφοντας για εκείνη «ύμνους αγάπης» κάτω από τα posts του.

https://www.instagram.com/p/Cwht0kYuR0o/

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί της, δείχνοντας την αγάπη του χωρίς comments! Καμιά φορά, άλλωστε, η εικόνα μιλά από μόνη της και τα λόγια μοιάζουν περιττά.