Backstage φωτογραφίες από το spot για το νέο πρωινό του AΝΤ1!

Backstage φωτογραφίες από το spot για το νέο πρωινό του AΝΤ1!

Το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 ετομάζεται να βγει στον αέρα.

Μέσα από ένα ανατρεπτικό spot, με concept τη σκυταλοδρομία, η ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1 μας βάζει δυναμικά στο κλίμα της νέας πρωινής ζώνης. Με βασικό χαρακτηριστικό τη διαδοχική εναλλαγή της κάθε ενότητας, το spot αποτυπώνει τον διαφορετικό αυτό χαρακτήρα της εκπομπής με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Oι παρουσιαστές του πρωινού ΑΝΤ1 βρέθηκαν για τα γυρίσματα του spot που κράτησαν 15 ώρες! Σε ευχάριστο κλίμα, με καλή διάθεση και θετική ενέργεια, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους, υποστηρίζοντας και αποτυπώνοντας το concept με επιτυχία.

Ακολουθώντας τη σειρά που θα παίρνει η κάθε ενότητα, το spot ξεκινά με τον Γιώργο Παπαδάκη που δίνει τη σκυτάλη (μια εφημερίδα) στη Λίτσα Πατέρα. Με τη σειρά της δίνει τη σκυτάλη (ένα τηλεσκόπιο) στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Εκείνη συναντά τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου που τους δίνει τη σκυτάλη (έναν πλάστη). Ο Χρήστος με ένα μικρόφωνο του ΑΝΤ1 και η Σίσσυ με ένα lifestyle περιοδικό οδηγούν την κούρσα στο τέρμα!

Με slogan «Από 17 Οκτωβρίου, ό,τι τρέχει, κάθε πρωί στον ANT1», το spot αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις για το νέο πρωινό του ANT1 που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 07:00.