Η Μαίρη Συνατσάκη είπε για μία ακόμα φορά τα αυτονόητα και στηρίζει (ξανά) με πράξεις όσο μπορεί

Η Μαίρη μαζί με την εταιρία που συνεργάζεται συγκέντρωσε 100 ζευγάρια γυναικεία παπούτσια για να δοθούν δωρεά στους ανθρώπους της Θεσσαλίας. 

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τα δημόσια πρόσωπα που είναι ιδιαίτερα ενεργά στα social media και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της κοινό που την ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Η ίδια, μάλιστα έχει συνηθίσει να παίρνει θέση μέσα από το κανάλι της στο YouTube και στον λογαριασμό της στο Instagram, απέναντι σε διάφορα κοινωνικά θέματα που αφορούν την επικαιρότητα.

https://www.instagram.com/p/Cp7TKfoLXB0/

Με αφορμή του καταστροφικού συμβάντος που έγινε πριν λίγες μέρες στην Θεσσαλία και που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε και είπε το αυτονόητο. Πολλοί, ήταν λοιπόν αυτοί που περίμεναν την τοποθέτησή της για τις πλημμύρες και τις καταστροφές σε περιοχές της Θεσσαλίας. Η ίδια μέσα από τα στόρι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να στηρίξει και αυτή με τον δικό της τρόπο τους ανθρώπους στις πληγείσες περιοχές.

Η Μαίρη εκτός από τα δικά της brands, συνεργάζεται τα τελευταία 8 χρόνια και με την Envie Shoes, μία Ελληνική εταιρία με γυναικεία παπούτσια. Η Μαίρη λοιπόν, πρότεινε στους συνεργάτες της, οι οποίοι είχαν και εκείνη την ίδια άποψη, να δοθούν δωρεά casual παπούτσια, sneakers, γαλότσες και αρβυλάκια τόσο της δικής της συλλογής, όσο και των δικών τους συλλογών στους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Έτσι λοιπόν, συγκέντρωσαν 100 ζευγάρια γυναικεία παπούτσια που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και unisex. Εκτός από μεγάλα μεγέθη συγκεντρώθηκαν και μικρά μεγέθη ώστε να μπορούν να καλυφθούν και κάποιες ανάγκες παιδιών.

Η Συνατσάκη μιλάει για το πόσο σημαντική είναι η αλληλεγγύη

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι οποιαδήποτε προσφορά κάνει ο καθένας μας είναι σημαντική και δεν χρειάζεται να ντρεπόμαστε να βγούμε να το πούμε. Υπάρχει η νοοτροπία όχι δεν πρέπει να το πούμε, αλλά ο άνθρωπος είναι μιμητικό ον και καμιά φορά μπορείς μέσα από ένα στόρι να τον παροτρύνεις για να κάνει κάτι καλό. Επίσης, μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η αλληλεγγύη και ο τρόπος που πρέπει να βλέπουμε τον εθελοντισμό.

377745611_869072754787522_8951390745064722768_n-(4).jpg

Αυτό που αξίζει να κρατήσουμε από την τοποθέτηση και την προσφορά της Μαίρης Συνατσάκης, είναι ότι δεν έχει σημασία πόσα και τι θα δώσει ο καθένας από εμάς, αλλά η αλληλεγγύη είναι αυτή που μετράει στο τέλος.