Λίγοι είναι αυτοί που παρατήρησαν την αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνα Στικούδη

Η Στικούδη με μαγιό στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Η Κατερίνα Στικούδη αφού απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Dj Rico και τον γιο τους τον Βύρωνα, κάνει ένα δυνατό come back. Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέρει πολύ καλά πώς να μας φτιάχνει τη διάθεση με τα έντονα patterns και τα σέξι μαγιό που φοράει. Εκτός από το στυλ της αυτό που όλοι έχουμε προσέξει είναι το απίστευτα γυμνασμένο της σώμα.

stikoudikaterin_364343553_1463861431119792_737719508590339712_n.jfif

@stikoudikaterin

Τα φυσικά μαλλιά της Κατερίνας

Αυτό όπως που παρατήρησαν λίγοι, είναι η αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Στικούδη. Η Κατερίνα μας έχει συνηθίσει στα πιο extreme hairstyles. Τους τελευταίους μήνες, η pop star έχει αφήσει να κατέβει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της, ενώ αποφεύγει να κάνει κάποιο ιδιαίτερο styling. Αντιθέτως, αφήνει τα μαλλιά της συνεχώς σγουρά στο φυσικό της. Το άφρο look της Κατερίνας, σε συνδυασμό με τις ξανθές άκρες και την φυσική καστανή ρίζα, δημιουργεί την τέλεια αντίθεση που ταιριάζει τόσο με την μαυρισμένη επιδερμίδα της όσο και με την εμφάνιση της γενικότερα.

1sdcfa.jpg

Απ' ότι φαίνεται η Κατερίνα είναι στα καλύτερα της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε εχθές στις 16 Σεπτεμβρίου, τη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera και ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της στη σκηνή έκανε την πιο απρόσμενη ανακοίνωση. Η Κατερίνα, αποκάλυψε πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και σε πέντε μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Η ανακοίνωση του δεύτερου παιδιού της

https://www.instagram.com/reel/CxQ0vOENvqb/

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από την ανάρτησή της.

Μέσα σε λίγα λεπτά η φωτογραφία γέμισε με τα πιο όμορφα και τρυφερά σχόλια τόσο από τους φανς όσο και από τις Ελληνίδες celebrities.

magira1.png

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι παντρεμένοι από το 2018. Το πρώτο τους παιδί, ο Βύρωνας ήρθε τον Οκτώβριο του 2021, ενώ σε 5 μήνες η όμορφη οικογένεια θα μεγαλώσει και θα προστεθεί ένα νέο μέλος.