Η Κατερίνα Στικούδη θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Στικούδη θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε την δεύτερη εγκυμοσύνη της και ξάφνιασε ευχάριστα τους πάντες. Η εκρηκτική εμφάνιση στην Μάλτα και η συγκινητική ανακοίνωση.

Στη Μάλτα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Κατερίνα Στικούδη για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε απόψε τη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera και ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της στη σκηνή έκανε την πιο απρόσμενη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Αμέσως μετά το τέλος του εκρηκτικού της act η Κατερίνα Στικούδη πήρε το μικρόφωνο και πιάνοντας την κοιλιά της ανακοίνωσε στο κοινό την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

https://www.instagram.com/reel/CxQ0vOENvqb/

Η pop star αποκάλυψε πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και σε πέντε μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

sxolia1.jpg

Αρκετές celebrities έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της τραγουδίστριας και να στείλουν τις ευχές τους ανάμεσά τους η Μπέττυ Μαγγίρα, η Νικολέττα Ράλλη, η Μελίνα Ασλανίδου, η Μαρία Αντωνά, η Χριστίνα Σάλτη και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης είναι παντρεμένοι από το 2018 και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media. Τον Οκτώβριο του 2021 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Βύρωνα, ο οποίος σε λίγους μήνες θα αποκτήσει αδελφάκι.

https://www.instagram.com/p/CurLxKVtfhe/

O γάμος και ο ερχομός του γιου της

To ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά το 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, τόπο καταγωγής του γαμπρού. Αμέσως μετά το μυστήριο η τραγουδίστρια έκανε το Kiki Challenge στο αυτοκίνητο, φορώντας το νυφικό της και έγινε viral για αρκετές ημέρες.

https://www.instagram.com/p/Bm6JMbBlCh9/

Το αντισυμβατικό ζευγάρι μετράει 14 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Οι κοινές τους εμφανίσεις και οι δηλώσεις του αποδεικνύουν περίτρανα πως παραμένουν μέχρι και σήμερα ερωτευμένοι όπως στις αρχές της γνωριμίας τους.

«14 χρόνια μαζί ..κάποιοι μου λένε «πολλά ε;» Και απαντάω «είναι σαν να γνωριστήκαμε χτες. Δεν ξέρω πως το κανείς αλλά κάθε μέρα που περνάει με κανείς τόσο χαρούμενη… χρόνια σου πολλά λοιπόν Βαγγέλη Σερίφη .. Σε λατρεύω .. ❤️», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της.

H γέννηση του Σερίφη junior

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Οκτώβριο του 2021 και μετά από αυτό η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο γιος της Βύρωνας έγινε πια όλο το νόημα της ύπαρξής της.

«Το μωρό είναι Σερίφης ξεκάθαρα. Και αυτό ήθελα. Θα τον ονομάσουμε Βύρωνα. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα και ο πεθερός μου είναι Βύρωνας», είχε δηλώσει τότε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CkaYFKngcHx/

Απαντώντας πρόσφατα σε ερώτηση σχετικά με το αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί, η Κατερίνα Στικούδη είχε τονίσει: «Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ για δεύτερο παιδί, αλλά δεν το αποκλείω. Τον γιο μου τον νανουρίζω με Μότσαρτ και με την Άγια Νύχτα που μας έμεινε από τα Χριστούγεννα».

Πηγή κεντρικής: stikoudikaterin