Ο Ryan Gosling έχει σοβαρό πρόβλημα με το Twitter

Ο Ryan Gosling έχει σοβαρό πρόβλημα με το Twitter

Ο ζεν πρεμιέ του Hollywood αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα με τον λογαριασμό του στο Twitter και ένας γνωστός παρουσιαστής προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Είναι επιτυχημένος ηθοποιός με τεράστιο ταλέντο, δημιουργικός μουσικός με εξαιρετική φωνή και στιχουργικές και συνθετικές ικανότητες, γοητευτικός όσο δεν παίρνει και με φινετσάτο γούστο πάνω στη μόδα.

Όλα τα καλά τα έχει λοιπόν ο Ryan Gosling, εκτός από ένα. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άξιο λόγου και σημασίας για να γράψει στη σελίδα του στο Twitter. Ούτε καν ένα ανέκδοτο.

Ο παρουσιαστής των MTV News στην Αμερική, λοιπόν, ο Josh Horowitz, είπε να πάρει το θέμα στα χέρια του και «στρίμωξε» τον Gosling στη γωνία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του, ώστε να τον φέρει αντιμέτωπο με το πρόβλημά του.

«Το ξέρω, έχεις δίκιο. Χαίρομαι που αποφάσισες να μου το πεις», είπε ο Gosling μετά την πρώτη έκπληξη που υπέστη από την με-το-ζόρι βοήθεια του Horowitz.

Παρ' όλα αυτά, ο Ryan εξακολούθησε να είναι προβληματισμένος: «Δεν θέλω απλώς να... τουιτάρω. Κανείς δεν νοιάζεται. Αλλά έχεις δίκιο, πρέπει να βρω μια λύση. Μήπως απλώς να το κλείσω;».

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να τον αποτρέψει και έπειτα από αρκετές παλινδρομήσεις στη συζήτηση, η ρίζα στο πρόβλημα του Ryan αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό.
«Πριν κάποιο διάστημα, ένας τύπος είχε ανοίξει λογαριασμό στο Twitter υποκρινόμενος εμένα» εξήγησε ο Gosling, συνεχίζοντας «Αλλά έγραφε τα χειρότερα πράγματα όπως "Αχ, tacos...". Έτσι άνοιξα το δικό μου, επίσημο Twitter, και άρχισα να τουιτάρω. Και ξαφνικά όλοι άρχισαν να με εγκαταλείπουν, λέγοντας "Εκείνος ο τύπος ήταν πολύ πιο αστείος από εσένα"».

Ναι, αυτό πρέπει να πόνεσε λίγο, το καταλαβαίνουμε. Όχι τόσο, όμως, όσο η αμέσως επόμενη ατάκα του Ryan σχετικά με το θέμα: «Είναι καλύτερος "εγώ" από εμένα».

Ryan, είσαι ένα από τα πιο αγαπημένα μας άτομα στον χώρο της showbiz. Σε αγαπάμε, ειλικρινά. Γι' αυτό συγκεντρώσου, άσε τους μελοδραματισμούς, και γράψε κάτι. Οτιδήποτε. Πιστεύουμε σε σένα.

Αν θέλετε να δώσετε κι εσείς κουράγιο στον Ryan, ακολουθήστε τον (και πείτε του μια καλή κουβέντα) στο twitter.com/RyanGosling