Λίγο πριν την πρεμιέρα η Ελένη Τσολάκη γιόρτασε 6 χρόνια δίπλα στον άντρα της ζωής της

Λίγο πριν την πρεμιέρα η Ελένη Τσολάκη γιόρτασε 6 χρόνια δίπλα στον άντρα της ζωής της

Η Ελένη Τσολάκη ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της comeback και βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του Παύλου Πετρουλάκη. Η σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού και το υπέροχο σπίτι τους στα βόρεια προάστια. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τον προγραμματισμό που έχει δει το φως της δημοσιότητας στις 25 Σεπτεμβρίου η Ελένη Τσολάκη θα επιστρέψει στους δέκτες μας και θα μας καλημερίσει (λίγο πριν τις 10 το πρωί), μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την νέα, καθημερινή εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Το καρέ που «δεν τόλμησε» και η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Ελένης Τσολάκης

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Τσολάκη

Λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της, η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της μίλησαν στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για το καινούριο επαγγελματικό τους βήμα.

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τους πρώην συνεργάτες μου. Με φοβίζει πάντα ο ανταγωνισμός. Ο καθένας μας έχει άγχος, αλλά το θέμα είναι να μη σου αλλάζει όλη σου τη ζωή και να μην είναι αυτοσκοπός της ύπαρξής σου για το υπόλοιπο της ημέρας», τόνισε η Ελένη Τσολάκη.

https://www.instagram.com/p/Cwfp8vCo7oU/

Λίγο αργότερα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε: «Είναι ευνόητο να κοιτάζεις τα νούμερα. Δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή, όλοι στο πόστο τους είναι. Η πρώτη που μου ευχήθηκε για την τηλεοπτική μου επιστροφή ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου».

Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της

Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης βρίσκονται σταθερά στη λίστα με τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους ήρθαν κοντά το 2015, έγιναν αχώριστοι και πριν λίγα 24ωρα γιόρτασαν έξι χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2017 στη Βάρκιζα Αττικής, παρουσία αγαπημένων φίλων, συγγενών και συνεργατών.

1695104735047-408188081-tsolaki8.jpg

Πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον επιχειρηματία σύζυγό της για την 6η επέτειο του γάμου τους και δημοσίευσε μια πολύ σπάνια φωτογραφία σε Instagram story.

1695101850522-526213131-tsolaki1.jpg

«Έξι χρόνια πριν...Χαρούμενη επέτειο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη, συνοδεύοντας τη λεζάντα με μια κόκκινη καρδιά.

Το σπίτι του ζευγαριού στην Παλλήνη

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο πολυτελές σπίτι του στα βόρεια προάστια.

https://www.instagram.com/p/Cou5VgLDkbu/

Η μονοκατοικία τους στην Παλλήνη είναι σύγχρονη, καλαίσθητη και με αμέτρητες ιδέες διακόσμησης. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 37χρονη μας έχει αποκαλύψει μερικές από τις αγαπημένες τις γωνιές αλλά και ότι κάνει συχνά τη γυμναστική της στο γκαζόν.

https://www.instagram.com/p/CIoJy7bDlA-/

Όσον αφορά τη διακόσμηση, η παρουσιάστρια έχει επιλέξει έπιπλα στις αποχρώσεις του γκρι και του λευκού. Οι πίνακες και τα minimal διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco ενώ στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού κυριαρχούν οι παστέλ αποχρώσεις, με την ταπετσαρία του τοίχου να κλέβει τις εντυπώσεις. Η πισίνα είναι ένα από τα σημεία στα οποία το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους χαλαρώνουν με τις ώρες και απολαμβάνουν τις βουτιές τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: elenitsolaki