H Ήβη Αδάμου μίλησε για «πρώην» σε συναυλία της κι έγινε viral με το πιο γνωστό τραγούδι της Βανδή

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Ήβη Αδάμου μίλησε για «πρώην» σε συναυλία της κι έγινε viral με το πιο γνωστό τραγούδι της Βανδή

Η Ήβη Αδάμου στην πρόσφατη συναυλία της μίλησε για ζητήματα καρδιάς με μια fan της και οι απαντήσεις της συγκέντρωσαν 1,2 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 24 ώρες.

Η Ήβη Αδάμου από την εποχή του X-Factor που την γνωρίσαμε μέχρι και σήμερα έχει κάνει σπουδαία βήματα όσον αφορά την καριέρα της και πλέον έχει το δικό της φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε εμφάνισή της. Η ίδια αυτό το καλοκαίρι έκανε μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουϊνέλη συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ενώ στο μεσοδιάστημα απολάμβαναν τις διακοπές τους μαζί με την 5χρονη κόρη τους Ανατολή.

https://www.instagram.com/reel/CxDi2cZos9k/

Η viral στιγμή της Ήβης Αδάμου με fan της

Παρότι μπήκε ο Σεπτέμβρης, η νεαρή τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της. Στην πρόσφατη συναυλία της, όμως η συνομιλία της με μια fan της με αφορμή το πολύ γνωστό τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Να τη χαίρεσαι», έγινε viral στο Tik Tok συγκεντρώνοντας 1,2 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 24 ώρες.

379585329_1397919864438841_4328497215174378933_n.jpg

Ουσιαστικά, ο διάλογος πήγε ως εξής με τη νεαρή της fan. Η Ήβη Αδάμου την ρώτησε αν χώρισε με εκείνη να απαντάει καταφατικά, ενώ όταν ρώτησε το όνομα του πρώην της η τραγουδίστρια κι εκείνη της είπε ότι ήταν «Παναγιώτης», η Ήβη Αδάμου της απάντησε «Σιγά το όνομα, δεν είναι και κανένας Αχιλλέας». Έτσι, η Ήβη Αδάμου αφιέρωσε στον «Παναγιώτη» και τη νέα του σύντροφο - όπως έμαθε από την fan - το τραγούδι «Να τη χαίρεσαι».

Τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο ήταν χιλιάδες με τους περισσότερους να αναφέρονται στον «Παναγιώτη» και την αφιέρωση που πήρε.

Το «Να τη χαίρεσαι» σπάει τα ρεκόρ

Δεν ήταν μόνο η συνομιλία της Ήβης Αδάμου με την fan της που πήγε να την ακούσει στη συναυλία της που έκαναν viral αυτό το βίντεο αλλά και το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, το οποίο γνωρίζει μια νέα «δόξα», παρότι κυκλοφόρησε το 2004 με τον δίσκο «Στην αυλή του παραδείσου».

Το συγκεκριμένο τραγούδι σε στίχους και μουσική του Φοίβου, επιλέγεται πολύ συχνά από τους τραγουδιστές, μιας και το κοινό ξεσηκώνεται ακόμα όταν το ακούει, ενώ τον Αύγουστο που μας πέρασε βρέθηκε στο #2 του iTunes Chart της Βουλγαρίας, στην Τουρκία στην 43η θέση και μέσα σε μια μέρα έσπασε το ατομικό του ρεκόρ στο Spotify αφού πήρε 11.000 streams. Και όλα αυτά 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.