Η Shakira πίστεψε στο «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» με τον Gerard Piqué και μίλησε για όλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Shakira πίστεψε στο «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» με τον Gerard Piqué και μίλησε για όλα

Μια οικογένεια σαν αυτή των γονιών της είχε σκοπό να δημιουργήσει η Shakira μαζί με τον Piqué, όπως αποκάλυψε σε νέα συνέντευξη, αλλά τα γεγονότα την πρόλαβαν.

«Σοκ» είχε προκαλέσει διεθνώς η είδηση, τον Ιούνιο του 2022, πως η Shakira και ο Gerard Piqué χωρίζουν μετά από 11 χρόνια σχέσης και 2 παιδιά, τον 10χρονο σήμερα Milan και τον 8χρονο Sasha. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka», ενώ η επιβεβαίωση του χωρισμού τους ήρθε λίγο διάστημα, αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι ο τραγουδιστής είχε εξωσυζυγική σχέση με μια 24χρονη κοπέλα.

Στην κοινή τους ανακοίνωση πάντως, ανέφεραν για τον χωρισμό τους: «Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού».

1695376997891-653155468-shakira_15276539_1771517629779838_3657303903973670912_n.jpg

Ωστόσο, ο Gerard Piqué όντως προχώρησε στη ζωή του, αφού μέχρι και σήμερα είναι ζευγάρι με την 24χρονη Clara Chia Marti, όπως μπορεί κανείς να δει και από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει ο ίδιος στο Instagram του και όπως λένε άτομα από το περιβάλλον του είναι πολύ ερωτευμένοι.

https://www.instagram.com/p/CsepqbPMdBH/

Ο χωρισμός τους δεν είναι καθόλου «ρόδινος»

Η όλη τροπή της σχέσης τους δεν ήταν κάτι που «πήρε» εύκολα η Shakira, αφού η Χολιγουντιανή star λίγο μετά τον χωρισμό της κυκλοφόρησε κάποια τραγούδια, των οποίων οι στίχοι φάνηκε να είναι βιωματικοί και έμοιαζαν με απάντηση στον Piqué για τι «έχασε» με την συμπεριφορά του αυτή. Για παράδειγμα, κάποιοι από τους στίχους του «Te Felicito» ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Για να σε κάνω ολόκληρο έσπασα τον εαυτό μου σε κομμάτια, με προειδοποίησαν, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μη μου πεις ότι λυπάσαι, σε ξέρω καλά και γνωρίζω ότι λες ψέματα», ενώ και στο τραγούδι της με τον Bizarrap η Shakira τραγουδάει: «Mια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα».

Παράλληλα, ο Gerard Piqué ήρθε αντιμέτωπος με ένα ακραίο περιστατικό, όταν παρευρέθηκε για ένα event της Kings League σε μπαρ στη Βαρκελώνη που διοργάνωσε μετά το τέλος της καριέρας του. Εκεί οι fans της Shakira άρχισαν να του φωνάζουν «Shakira, Shakira», με τον ίδιο να ενοχλείται και να τους απαντάει με ειρωνικό τρόπο: «Δεν με νοιάζει, εγώ είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής και εσείς είστε ένα τίποτα».

Η νέα συνέντευξη της Shakira και όσα είπε για τον Piqué

Η Shakira στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της στο Billboard που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, μίλησε με ειλικρίνεια για την 11χρονη σχέση της με τον πρώην ποδοσφαιριστή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προτεραιότητά μου ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Πίστευα στο «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει». Πίστεψα αυτό το όνειρο και το είχα για μένα, για τα παιδιά μου».

shakira_280154315_525719792378802_396245721583849647_n.jpg

Όπως είπε στην συνέχεια, το όνειρό της ήταν να είναι η οικογένειά τους με τον Piqué, όπως η οικογένεια των γονιών της, οι οποίοι είναι μαζί εδώ και 50 χρόνια. Aυτό είπε η Κολομβιανή σταρ πως ήταν το «παράδειγμά της» και συμπλήρωσε πως ήταν «αυτό που ήθελα για μένα και τα παιδιά μου, αλλά δεν συνέβη».

shakira_363051766_822384619239912_6730839938213486557_n.jpg

Η ίδια μάλιστα, αναφέρθηκε και στην εποχή που μετακόμισε στην Ισπανία για να είναι μαζί με τον σύντροφό της, αφήνοντας ουσιαστικά «πίσω» την καριέρα της. Όπως είπε η ίδια:

«Το θέμα είναι ότι του είχα αφοσιωθεί. Στην οικογένεια, σε αυτόν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθήσω την επαγγελματική μου καριέρα όσο βρισκόμουν στη Βαρκελώνη. Δεν μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου και απλώς να πάω κάπου να κάνω μουσική έξω από το σπίτι μου. Ήταν δύσκολο να διατηρηθεί ο ρυθμός».

Παρ' όλα αυτά, η ίδια γυρνώντας στο Μαϊάμι, ύστερα από τον χωρισμό της, συνεχίζει με επιτυχία να ηχογραφεί νέα τραγούδια, ενώ σχετικά με τα παιδιά της ανέφερε πως απ' όταν επέστρεψαν μαζί της στις ΗΠΑ είναι πιο ήρεμη η ζωή τους, αφού δεν έχουν συνεχώς κάποιον paparazzi έξω από το σπίτι τους.

Βέβαια, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει, πια στην προσωπική της ζωή και στο ποιος θα είναι ο επόμενος που θα «κλέψει» την καρδιά της, μιας και η ίδια το καλοκαίρι είχε συναντηθεί και με τον οδηγό της Formula 1, Lewis Hamilton στο Μαϊάμι και τη Βαρκελώνη αλλά και με τον παίκτη των Miami Heat, Jimmy Butler, στο Λονδίνο.