Το εξοχικό της Shakira στο Miami δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολυτελές ξενοδοχείο

Το εξοχικό της Shakira στο Miami δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολυτελές ξενοδοχείο
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

H 46χρονη τραγουδίστρια είχε αγοράσει την συγκεκριμένη κατοικία έναντι 3.38 εκατομμυρίων δολαρίων.

Tα 46α γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγα 24ωρα η Shakira η οποία είναι γεννημένη ίδια ημέρα με τον πρώην σύζυγό της, Gerard Piqué. Η Λατίνα σταρ διασκέδασε για πρώτη φορά ως single και δέχθηκε τα δώρα των θαυμαστών της στο σπίτι όπου μένει στην Βαρκελώνη.

H δημοφιλής τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μεγάλη περιουσία και έχει αγοράσει ένα σπίτι στην Αμερική το οποίο είχε αποκτήσει στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Tο πολυτελές σπίτι της Shakira στο Miami

Η Shakira είχε μετακομίσει παλαιότερα στο Miami όπως συνήuιζαν τότε αρκετοί celebrities, αγοράζοντας μια έπαυλη 3.38 εκατομμυρίων δολαρίων στη γειτονιά Biscayne Bay. Παρέμεινε εκεί για αρκετά χρόνια πριν το ανακαινίσει και βάλει πωλητήριο.

Το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα & του Αλμπέρτο Μποτία είναι μια ζεστή φωλιά για τον γιο τους

https://www.instagram.com/p/CLaJazsHwzw

Η έπαυλη της 46χρονης βρίσκεται μπροστά στην προβλήτα του Miami, έχει μαγευτική θέα και ιδιωτική πρόσβαση στην προβλήτα. Το πολυτελές σπίτι είναι διώροφο, έχει έξι κρεβατοκάμαρες, οχτώ μπάνια και κουζίνα με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Η αξία του σπιτιού μετά την ανακαίνιση κοστολογείται στα 11.6 εκατομμύρια δολάρια.

Το λευκό χρώμα και το μπεζ πρωταγωνιστούν στον χώρο και το τζάκι προσφέρει μια ζεστασιά στο μεγάλο σαλόνι. Τα γυάλινα τραπεζάκια, η τραπεζαρία και τα φυτά εσωτερικού χώρου κάνουν ακόμη πιο cozy το σπίτι, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα.

Μετά την ανακαίνιση το εξοχικό της Λατίνας απέκτησε ξύλινα πατώματα, γυμναστήρια και αίθουσα χωρού με ειδικό πάτωμα. Το πολυτελές σπίτι έχει δύο γκαράζ, πισίνα και εξωτερικούς χώρους χαλάρωσης όπως καθιστικό και bar.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το πολυτελές σπίτι της τραγουδίστριας.

Η ανακοίνωση Shakira- Piqué για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο πως δεν είναι πια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CZ-p2jMMASu

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com