Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τρόπο που κάθε γυναίκα θα χαιρόταν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τρόπο που κάθε γυναίκα θα χαιρόταν

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να εμφανιστεί σήμερα στην εκπομπή της με τo αγαπημένο της item και τα σχόλια των followers της ήταν παραπάνω από θετικά, με τη Ναταλία Γερμανού να την αποθεώνει.

Η Ελένη Μενεγάκη, που έκανε πρεμιέρα στο Mega αυτή τη βδομάδα και για δεύτερη σεζόν με την εκπομπή «Ελένη», επέλεξε να εμφανιστεί σήμερα μπροστά στους τηλεθεατές της με το αγαπημένο της key item από την ντουλάπα της, μια ολόσωμη φόρμα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα σε κόκκινο χρώμα, η οποία ταίριαζε υπέροχα με τα ξανθά μαλλιά της, ενώ η ίδια εκμυστηρεύτηκε στους συνεργάτες της μπαίνοντας στο πλατό πως είναι ένα χρώμα που της φτιάχνει τη διάθεση.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Φοράμε τα κόκκινα της φωτιάς, αυτά τα κόκκινα που να σας πω την αλήθεια τα ζήλεψα, τα φόρεσαν όλα τα κορίτσια – παρουσιάστριες και έλεγα «σήμερα δεν είναι η μέρα σου», αλλά και σήμερα που είδα να τα φοράνε, είπα «δεν πάει άλλο να μην βάλω το κόκκινο χρώμα, επειδή δεν προλαβαίνουμε, επειδή βγαίνουμε τελευταίοι το μεσημέρι και έχουν προλάβει όλοι οι άλλοι;». Το κόκκινο χρώμα κάνει δουλίτσα… ψυχολογικά πάντα εννοώ και «αυτό» που σας φτιάχνει να το φοράτε…».

Οι followers της, που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα ενθουσιάστηκαν με αυτή της την εμφάνιση και το έδειξαν αυτό στα σχόλιά τους.

Βέβαια, το σχόλιο που τα συνόψισε όλα και είπε αυτό που σκέφτονταν οι περισσότεροι βλέποντας την Ελένη Μενεγάκη με το συγκεκριμένο look ήταν αυτό της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έγραψε: «Τι κορίτσαρος είσαι εσύ !!!❤️». Άλλωστε, η Ναταλία Γερμανού είναι μια γυναίκα που είναι τελείως ακομπλεξάριστη και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει σε μια άλλη γυναίκα πόσο όμορφη είναι.

Screenshot-(651).png

Όλες οι εμφανίσεις της με κόκκινο χρώμα

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, γεμάτη πάθος κι έτσι δεν είναι περίεργο που έχει επιλέξει αρκετές φορές στην εκπομπή της να φορέσει κάποιο ρούχο στην απόχρωση του κόκκινου - από τοπ και κοστούμια μέχρι φορέματα και ολόσωμες φόρμες, όπως θα δεις και στην gallery που ακολουθεί με κάποια από τα looks της που ξεχώρισαν.

Το key item της ντουλάπας της

Πέρα όμως από το χρώμα που επέλεξε να φορέσει η παρουσιάστρια η ολόσωμη φόρμα είναι ένα από τα key items της ντουλάπας της και ένα στυλ ρούχου το οποίο είχε «τιμήσει» ιδιαίτερα την περσινή σεζόν, με αποκορύφωμα την πρεμιέρα της που για πρώτη φορά εμφανίστηκε με μια σατέν στράπλες γαλάζια ολόσωμη φόρμα.