O θετός γιος της Isabella Rossellini, Roberto, είναι κούκλος, μοντέλο και ένας πραγματικός gentleman

O θετός γιος της Isabella Rossellini, Roberto, είναι κούκλος, μοντέλο και ένας πραγματικός gentleman

O Roberto Rossellini είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας αλλά και ένας πραγματικός «Κύριος»!

Το γενεαλογικό δέντρο του 30χρονου μοντέλου και φωτογράφου Roberto Rossellini είναι ένα υπερθέαμα. Μοιράζεται το ίδιο όνομα με τον παππού του, τον διάσημο Ιταλό σκηνοθέτη που παντρεύτηκε τη Σουηδέζα ηθοποιό Ingrid Bergman, πρωταγωνίστρια της ταινίας Casablanca, που έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο εμβληματικά έργα που γυρίστηκαν ποτέ.

Η κόρη τους, Isabella Rossellini, υιοθέτησε τον Rossellini junior και οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικά στενές σχέσεις. Μέχρι πρόσφατα, ο Roberto συνέχισε να βοηθάει την μητέρα του στο αγρόκτημα της κάνοντας εργασίες σε αυτό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο.

Η Isabella δείχνει και εκείνη με την σειρά της την αδυναμία που τρέφει στον γιο της. Η πιο πρόσφατη εκδήλωση αγάπης έγινε πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ο Roberto είχε τα γενέθλιά του. Τότε, η Isabella Rossellini ανήρτησε μία φωτογραφία τους και έγραψε: «Σήμερα είναι τα 30α γενέθλια του γιου μου. Τι ευλογία να είμαι η μητέρα του!».

https://www.instagram.com/p/Cwpg4V7gEa3/

Από φωτογράφος μοντέλο

Ο 30χρονος σήμερα Roberto έχει ανοίξει τα φτερά του στις πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους οίκους μόδας, όπως Tom Ford, Michael Kors, Dolce&Gabbana, Ralph Lauren, Bvlgari.

https://www.instagram.com/p/CIGwJy0gxms/

Ωστόσο, ο Roberto δεν ονειρευόταν πάντα καριέρα στον κόσμο της μόδας. Σπούδασε θαλάσσια βιολογία στο Πανεπιστήμιο Stony Brook για δύο χρόνια, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε πως του ταίριαζε περισσότερο η υποβρύχια κινηματογράφηση και ασχολήθηκε με αυτό, σπουδάζοντας στο International Center of Photography της Νέας Υόρκης και μελετώντας για τέσσερις μήνες υποβρύχια φωτογραφία στις Μπαχάμες.

https://www.instagram.com/p/B2r346AAJPO/

Τελικά, μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε ως συντάκτης και φωτογράφος του πρακτορείου BFA, ενώ συνέχισε την πορεία του μπροστά από τις κάμερες.

Μιλώντας για τη σχέση του με το μόντελινγκ, ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα: «μου άρεσε πάντα η μόδα. Και θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μοντέλου για να μάθω περισσότερα γύρω από αυτή».

https://www.instagram.com/p/CbwBqc8NuEP/

Ένας πραγματικός gentleman

Εκτός από πολύ γοητευτικός, ο Roberto είναι ένας άνδρας που ξέρει πως να δείχνει το ενδιαφέρον του σε μία γυναίκα και δεν διστάζει να εκφράζει τα συναισθήματά του.

Τον Αύγουστο του 2023 αρραβωνιάστηκε την σύντροφό του, Kai Marie, η οποία εργάζεται ως σκηνοθέτης. Με μία δημοσίευσή του στο Instagram ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη του «είπε το ναι» και ανήρτησε μία φωτογραφία τους στην οποία χαμογελούν στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CwiT50WgwjC/

Το ζευγάρι είναι μαζί 11 χρόνια, επομένως, ένας γάμος απλώς επισφραγίζει την αγάπη που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον.

Μπορεί ο Roberto να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό κυρίως εικόνες από τις επαγγελματικές του φωτογραφίσεις, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν παραλείπει να δείχνει και διαδικτυακά το πόσο σημαντική είναι για εκείνον η σύντροφός του, αναρτώντας και κοινές τους φωτογραφίες. Στην περιγραφή μίας από αυτές έγραψε: «Σ’ αγαπώ μωρό μου. Είμαι ενθουσιασμένος για όλα όσα έρχονται. Είμαι στο Miami μαζί σου απολαμβάνοντας τις στιγμές μας αλλά έπρεπε να ανεβάσω κάτι γλυκό. Σ’ αγαπώ και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον».

https://www.instagram.com/p/CS7trMblR2H/

Πηγή κεντρικής εικόνας: Instagram