Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε και πάλι τη γυμναστική και κάπως έτσι «η Ιωάννα συνάντησε την... Ιωάννα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε και πάλι τη γυμναστική και κάπως έτσι «η Ιωάννα συνάντησε την... Ιωάννα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε και πάλι τη γυμναστική, ύστερα από αρκετό διάστημα και με τη γυμνάστριά της Ιωάννα Λαουμτζή έκαναν την πρώτη προπόνηση.

Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε, πόσο μάλλον όταν κάποιος έχει πολύ καιρό να αθληθεί και κάνει για πρώτη φορά ξανά κάποια μορφή άσκησης. Η Ιωάννα Μαλέσκου, όμως, είναι αρκετά ατρόμητη και έτσι επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα σε ένα από τα πράγματα που αγαπάει να κάνει, τη γυμναστική.

Όπως δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram σήμερα ήταν η πρώτη μέρα με τη νέα της γυμνάστρια, την Ιωάννα Λαουμτζή, η οποία έχει τον δικό της χώρο γυμναστικής, το δικό της κανάλι στο YouTube και είναι και blogger στο Queen.gr. Η wellness director έβαλε την παρουσιάστρια από την αρχή σε fitness mode με ασκήσεις με βάρη και κοιλιάκούς και παρότι εκείνη, όπως έγραψε στα stories του Instagram της, στην αρχή δεν πίστευε πως θα καταφέρει να τα κάνει όλα αυτά για πρώτη μέρα τελικά από τα βίντεο φάνηκε πως μια χαρά τα κατάφερε κι έτσι η συνάντηση των δυο τους ήταν καρμική.

Η εγκυμοσύνη και η γυμναστική με τον άντρα της

Η παρουσιάστρια έφερε τον περασμένο Μάιο στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά τους με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η ίδια, όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι της φιλοσοφίας «νους υγιής εν σώματι υγιή» κι έτσι ακόμα κι όταν ήταν στον 9ο μήνα δεν σταμάτησε να κάνει ειδική γυμναστική για εγκύους, ώστε να καταφέρει και να διατηρήσει τη φόρμα της αλλά και να βοηθήσει στην όλη διαδικασία του τοκετού.

«Να, εδώ, κάνουμε καθίσματα και ασκησούλες στον 9ο. Προπονούμε τα ανοιγματάκια μας, τα ισχιάκια μας… Και μετράμε αντίστροφα» είχε γράψει η Ιωάννα Μαλέσκου σε μία από τις αναρτήσεις της.

https://www.instagram.com/p/CqusNw-Iryh/

Βέβαια, η ίδια είχε αναφέρει σε Q&A της λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της πως - χωρίς να βιάζεται - θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην αγαπημένη της ασχολία και στη φόρμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη της ξεκινώντας και πάλι τη γυμναστική. Το γεγονός όμως, πως άλλαξε περιοχή για να μείνουν μαζί με τον Κωνσταντίνο Δανιά, έκανε την απόσταση του σπιτιού της από αυτήν που ήταν ο χώρος που έκανε πιλάτες να είναι πιο μακρινή κι έτσι να μην την βολεύει.

Προτού λοιπόν, εκείνη ξεκινήσει τη γυμναστική με τη νέα της γυμνάστρια ξεκίνησε να κάνει κάποια sports με τη βοήθεια του συζύγου της. Αρχικά, την είδαμε να ισορροπεί σε rollers γράφοντας σε σχετική ανάρτησή της για το επίτευγμά της ενθουσιασμένη: «#Day 2 ή για να ακριβολογούμε, #Night 2, μιας και ο διαθέσιμος χρόνος για να κάνω κάτι, είναι αργά τη νύχτα, μόλις κοιμηθεί η μικρούλα μου. «Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά» λένε, ωστόσο εγώ κάπου εδώ θα διαφωνήσω και θα πω «τα βλέπει και χαμογελά» όλο ευχαρίστηση, που μπορώ να μάθω επιτέλους rollers. Μπορεί να σας ακουστεί αστείο, αλλά πάντα ήθελα να μάθω, όμως ποτέ δεν έτυχε ή ίσως (όπως λέει κι ο άντρας μου) δείλιαζα να βγω από το comfort zone μου. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά από όταν έγινα μαμά, νιώθω unstoppable που λέει και η φίλη μας η Sia. Την πρώτη φορά (τη μοιράστηκα μαζί σας πριν λίγες μέρες) δε σηκώθηκα από καταγής. Θαρρείς πως το είχα τάμα να είμαι κάτω. Και να πεις ότι ήμουν στα γόνατα, πάει κι έρχεται (πέρασε κι ο Δεκαπενταύγουστος να το δικαιολογήσω κάπως). Εγώ είδατε πώς ήμουν. Κι όσοι δεν είδατε, Ε φανταστείτε. Δεύτερη προσπάθεια χθες βράδυ και η χαρά μου δεν κρύβεται. Εμφανώς το κατέστησα σαφές, θα μου πείτε, με τόσες φωτός που ανέβασα. Και να σκεφτείτε δε ζήτησα καν στον @dani_lifeway να με βγάλει αλλά ο καημένος γελούσε που γελούσα από χαρά (αυτό θα πει αγάπη). Ο εξοπλισμός δεν είναι καν επαγγελματικός (ακόμα) αλλά την έκανε τη δουλίτσα του. Ασχολήθηκα με το να εξοικειωθώ και να μάθω να πέφτω. Άλλωστε εφάρμοσα το γνωστό «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς». Το ξέρω και στα Λατινικά, αλλά μη φανεί σαν επίδειξη γνώσεων. Δεν το έκανα ποτέ, και παρόλα αυτά κάποτε κατηγορήθηκα σκληρά. Μην ξαναπάθουμε τα ίδια. Αλλά το ξέρω λόγω τιμής. Χωρίς copy paste. Έγραψα 19,5 Λατινικά Πανελλήνιες. Και σας έλεγα (καθώς ξεδιπλώνω το κουβάρι των συνειρμών) ότι όλα έχουν να μας διδάξουν κάτι, πέραν του προφανούς. Τα rollers είναι όπως η ζωή. Εκεί που νομίζεις ότι πατάς σε σταθερο έδαφος, τσουπ σε μια στιγμή όλα μπορεί να αλλάξουν και η γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σου. Η γοητεία (η μαγκιά) και η επιτυχία, είναι στο πώς εσύ θα ανταποκριθείς σε αυτή την αλλαγή. Θα κάτσεις κάτω να σκας και να μεμψιμοιρείς, να σου κάνουν τη ζωή πατίνι; Ή μήπως θα ρολάρεις και θα απολαύσεις τα νέα δεδομένα, τη νέα σου σελίδα, τον νέο σου πιο δυνατό εαυτό;; Αυτά που λέτε».

https://www.instagram.com/p/CwK6xziINjW/

Από την άλλη, πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε ένα ακόμα στιγμιότυπό της, αυτή τη φορά παίζοντας ping pong στον ιδιαίτερο χώρο που έχει ο Κωνσταντίνος Δανιάς με τέτοιου είδους αθλοπαιδιές.

https://www.instagram.com/p/Cxn_QVkov8d/