Fame Story: Φουρέιρα και Σολωμού εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους ενώ το κοινό ξεχώρισε τον Light

Γεωργία Βλαχοπούλου
Fame Story: Φουρέιρα και Σολωμού εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους ενώ το κοινό ξεχώρισε τον Light

Το Fame Story έκανε ξανά πρεμιέρα ύστερα από 2 δεκαετίες και τα σχόλια στο Twitter/X πήραν φωτιά με το κοινό να ενθουσιάζεται με τον Light.

To Fame Story έκανε πρεμιέρα χθες 30 Οκτωβρίου και έτσι η «μουσική ακαδημία» που είχαμε λατρέψει πριν από περίπου δύο δεκαετίες άνοιξε ξανά τις πύλες της για τους 16 από τους 18 επίδοξους τραγουδιστές - σπουδαστές που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι. Με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, με καινούργια κριτική επιτροπή αλλά και νέους καθηγητές η new age εποχή του μουσικού show ήδη είχε εξάψει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από το trailer κιόλας. Οι κανόνες βέβαια, είναι οι ίδιοι όπως τους ξέραμε αφού η κριτική επιτροπή στο τέλος κάθε live θα ψηφίζει 3 άτομα που θα βγαίνουν προς αποχώρηση, ενώ από το κοινό θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Παράλληλα, σε ρόλο αντίστοιχο με εκείνον που είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πρώτο Fame Story αποκαλύφθηκε στην πρεμιέρα πως θα έχει ο Νίνο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο show εκείνη την ίδια χρονιά.

Η sexy εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Mε την κριτική επιτροπή να απαρτίζεται από τον Γιώργο Αρσενάκο (CEO της Panik Records), τον Αντώνη Ρέμο, τον Light αλλά και την Ελένη Φουρέιρα δεν ήταν δυνατόν να μην περιμένουν όλοι να δουν το styling που επέλεξε εκείνη για την πρεμιέρα του μουσικού show. H pop τραγουδίστρια λοιπόν, φόρεσε ένα κατακόκκινο mini φόρεμα από οργάντζα, με ιδιαίτερα τριαντάφυλλα στην περιοχή του στήθους, ενώ επέλεξε καλσόν και παπούτσια στην ίδια απόχρωση για ένα total red αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα ολοκλήρωσε το look της με ένα χρυσό statement κολιέ.

Όσον αφορά τους κυρίους της επιτροπής αυτοί εμφανίστηκαν πιο απλοί είτε φορώντας κοστούμι όπως ο Αντώνης Ρέμος κι ο Γιώργος Αρσενάκος είτε με το χρωματιστό πουκάμισο που όπως είδες πιο πάνω επέλεξε να βάλει ο Light.

H εξωτική Μαρία Σολωμού

Ανάμεσα στους δασκάλους της «μουσικής ακαδημίας» θα βρίσκεται αυτή τη φορά και η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός ουσιαστικά θα βοηθάει τους διαγωνιζόμενους με την έκφρασή τους κατά την ερμηνεία των τραγουδιών. Έτσι, λοιπόν η Μαρία Σολωμού μια μέρα πριν τα γενέθλιά της - αφού γεννήθηκε 1 Οκτώβρη - έκανε την είσοδό της στο Fame Story με εξωτικό mood κι ένα λευκό maxi φόρεμα με ιδιαίτερα κοψίματα και μεταλλικές λεπτομέρειες που αναδείκνυαν τους κοιλιακούς της.

https://www.instagram.com/p/Cx1UY6tNuF0/

Τα epic σχόλια στο Twitter/X και η έκπληξη με Light

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter/X ήταν «ετοιμοπόλεμοι» στην πρεμιέρα του Fame Story, φέρνοντάς το μάλιστα με τα χιλιάδες σχόλιά τους και στο #1 στα trends της δημοφιλούς πλατφόρμας. Από το τι μάς θύμιζαν κάποιοι από τους σπουδαστές που είδαμε, τις μέτριες φωνητικές τους ικανότητες, τις epic στιγμές από τα πρώτα Fame Story μέχρι το ότι «έλειπε» ο Φοίβος - ο γνωστός μουσικοσυνθέτης - από την κριτική επιτροπή, τα tweets του κοινού θα λέγαμε ήταν και πάλι to the point.

Παράλληλα, το κοινό σχολίασε με πολύ χιούμορ την μεγάλη διάρκεια που είχε το μουσικό show, αν και ο Νίκος Κοκλώνης μάς έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους καταστάσεις μιας και το J2US στο οποίο ήταν επίσης παρουσιαστής, κρατούσε 5 με 6 ώρες κάποιες φορές, ειδικά αν υπήρχε και κάποιος γνωστός καλλιτέχνης που θα εμφανιζόταν στο ενδιάμεσο. Το γεγονός δε πως οι διαγωνιζόμενοι είναι 18 έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στη μεγάλη διάρκεια που είχε η χθεσινή πρεμιέρα του Fame Story.

Την παράσταση «έκλεψε» όμως ο τράπερ Light, ο οποίος σύμφωνα με το κοινό ήταν ο πιο σωστός στις τοποθετήσεις του, ενώ φάνηκε να έχει πάρει αρκετά σοβαρά τον ρόλο του ως κριτής. Αυτή άλλωστε, είναι η πρώτη φορά, όπως είπε ο Νίκος Κοκλώνης, που αυτό το είδος της μουσικής - η τραπ - έχει εκπρόσωπο σε ένα talent show.