Alcatrash: Όταν ο Πέτρος συμμετείχε στο Fame Story 3 και δεν το θυμάται κανείς

Alcatrash: Όταν ο Πέτρος συμμετείχε στο Fame Story 3 και δεν το θυμάται κανείς

Ούτε εσύ το θυμάσαι έτσι δεν είναι;

Μία από τις αγαπημένες θεματικές εδώ στα headquarters του Queen.gr είναι όταν ανακαλύπτουμε πράγματα από το παρελθόν αγαπημένων Ελλήνων και Ελληνίδων celebrities που είτε δεν γνωρίζαμε καν, είτε τα είχαμε μάθει κάποια στιγμή και τα είχαμε ξεχάσει με το πέρασμα των χρόνων. Για παράδειγμα το γεγονός πως ο Πέτρος από την μπάντα του Νίκου Μουτσινά, Alcatrash, ήταν παίκτης στο Fame Story 3, ήταν κάτι που δεν ανασύρθηκε ποτέ από τον σκληρό δίσκο της μνήμης μας τα δύο αυτά χρόνια που τον βλέπουμε μέσα από την εκπομπή.

Ο frontman των Alcatrash που πριν λίγο καιρό μάθαμε πως είναι σε σχέση με την Βάλια, το κορίτσι του Τροχού της Τύχης το μακρινό πια 2004 συμμετείχε στο μουσικό reality ως παίκτης και πραγματικά ελάχιστοι θυμούνται αυτό το κεφάλαιο της ζωής του. Ο ίδιος όταν πρωτογνωρίσαμε το είχε αναφέρει ξανά μεταξύ σοβαρού και αστείου όμως κανένας δεν τον είχε πιστέψει. Να που όμως ήταν αλήθεια κι έχουμε και πλάνα από το reality που το επιβεβαιώνουν. Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου και πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με αυτό που είδαμε.

Ένας Πέτρος σαφώς μικρότερος στην ηλικία, αγνώριστος και εντελώς διαφορετικός. Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Πέτρος Πυλαρινός ήταν ένας από τους συμμετέχοντες στο Fame Story, του οποίου νικητής ήταν ο Περικλής Στεργιαννούδης, και αν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας δεν θα το πιστεύαμε σε καμία των περιπτώσεων.

Δεν είναι και λίγα βέβαια τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε. Πριν από 16 χρόνια αν και ήμασταν fans, η μνήμη μας δεν συγκρατούσε τέτοιες πληροφορίες.