Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τον γάμο με τον Νικήτα Νομικό

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τον γάμο με τον Νικήτα Νομικό

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός συνεχίζουν τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά. Τα σπάνια πλάνα από τις εξορμήσεις τους και η μεγάλη αλλαγή στο προφίλ του μοντέλου.

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους διανύουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός. Οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν πρόσφατα όρκους αιώνιας πίστης σε μια παραμυθένια τελετή στην Αθήνα και απολαμβάνουν τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές ως παντρεμένοι.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι παρουσία στενών φίλων και συγγενών ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κτήμα της πρωτεύουσας. Συνεργάτες και στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τους νεόνυμφους και ο Διονύσης Σχοινάς ξεσήκωσε τους καλεσμένους ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Πρέλεβιτς για το υπέροχο νυφικό της: «H AthenaV, που μου χάρισε το νυφικό των ονείρων μου» και τελικά διαπιστώσαμε πως είχε δίκιο.

Πρέλεβιτς- Νομικός: Οι πρώτες διακοπές μετά τον γάμο τους

Πριν λίγες εβδομάδες, Νικήτας και Άννα ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από το Νησί των Ανέμων όπου ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης διατηρεί εξοχική κατοικία στον Άγιο Στέφανο.

https://www.instagram.com/p/CvXx41KI__5/

Λίγο αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε με φίλους σε Αντίπαρο και Χανιά, δυο νησιά που επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο για μερικές ημέρες.

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα και απέσπασε αρκετά κολακευτικά σχόλια, ανάμεσά τους αυτό της κουνιάδας της, Δούκισσας Νομικού.

Screenshot-2023-08-24-091854.png

Ο Νικήτας Νομικός έκανε ένα πολύ τρυφερό post στον προσωπικό του λογαριασμό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά την σύζυγό του μπροστά από το ηλιοβασίλεμα. Η συγκεκριμένη λήψη φαίνεται πως άρεσε πολύ στον επιχειρηματία αφού την έχει πλέον ως εικόνα προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cvp_MKQL87n/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού.

H αλλαγή στη ζωή της μετά τον γάμο

Οι λίγο πιο παρατηρητικοί ίσως πρόσεξαν πως η Άννα Πρέλεβιτς άλλαξε το bio της στο Instagram μετά τον γάμο και συγκεκριμένα το όνομά της το οποίο πλέον αναγράφεται ως εξής: Άννα Πρέλεβιτς Νομικού.

Screenshot-2023-08-24-085800.png

Πηγή κεντρικής: annaprelevic