Πρεμιέρα Λιβιεράτου-Ζαχαριάδου με πολύ κέφι

Πρεμιέρα Λιβιεράτου-Ζαχαριάδου με πολύ κέφι

Σε γνωστό χώρο στο Μαρούσι έκανε την πρεμιέρα του ο Λάμπης Λιβιεράτος με την Ντιάνα Ζαχαριάδου και ο κόσμος τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης.

Η νέα μόδα στη διασκέδαση πλέον έχει να κάνει με μουσική σε δυνατούς ρυθμούς και λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα να αρχίζει το ξεφάντωμα με ελληνικές επιτυχίες. Αυτό φέτος κάνουν με μεγάλη επιτυχία δυο καλλιτέχνες με όρεξη για δουλειά και μεγάλο επικοινωνιακό χάρισμα. Ο Λάμπης Λιβιεράτος επιστρέφει δυναμικά με τραγούδια που αγαπήσαμε απο το παρελθόν αλλά και με ακούσματα που θα μας εκπλήξουν. Στην συντροφιά του μια κοπέλα ταλαντούχα και πολύ όμορφη. Η Ντιάνα με ένα κομμάτι έκπληξη στο ενεργητικό της που αγάπησε το κοινό μαζί με τον Λάμπη ξεσηκώνουν τον κόσμο σε ένα πρόγραμμα που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η πρεμιέρα τους έγινε την Παρασκευή στο ENVY LIVE STAGE και θα βρίσκονται εκεί για όσο το κοινό τους δείχνει την εμπιστοσύνη του. Η νεαρή τραγουδίστρια Ντιάνα Ζαχαριάδου, αφού έκλεψε τις εντυπώσεις με το πρώτο τραγούδι της «Να μ' αγαπάς» που αγαπήθηκε από όλα τα ελληνικά ραδιόφωνα αλλά και αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία μια σειρά καλοκαιρινών εμφανίσεων ανά την Ελλάδα, επιστρέφει με μια μεγάλη συνεργασία. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Μουκίδης, που εξ αρχής πίστεψαν σε εκείνη και το ταλέντο της, της πρότειναν μια πολύ σημαντική συνεργασία που ενθουσίασε τη ίδια και τους συνεργάτες της, γνωρίζοντας καλά πως πρόκειται για δυο ανθρώπους που ευθύνονται για τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Την ενορχήστρωση και παραγωγή έχει αναλάβει για μια ακόμη φορά ο Αντρέας Γιατράκος, στενός συνεργάτης της Ντιάνας.