Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη ανέβηκαν στον Όλυμπο και πόζαραν στην κορυφή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη ανέβηκαν στον Όλυμπο και πόζαραν στην κορυφή

Ο Αντώνης Σρόιτερ κι η σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη προσπαθούν να περνούν μαζί ποιοτικό χρόνο κι ένα από τα πράγματα που αγαπούν είναι τα ταξίδια.

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη, όταν τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους φροντίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο και ως ζευγάρι αλλά και με τις δυο τους κόρες, τη Νάντια και την Παυλίνα.

Έτσι, ένα από τα πράγματα που συνηθίζουν να κάνουν είναι να ταξιδεύουν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Η κατάκτηση της κορυφής

Ο anchorman λοιπόν, του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και η σύζυγός του αυτή τη φορά κατέκτησαν την «κορυφή». Οι δυο τους, μαζί με μια μεγάλη ομάδα έκαναν πεζοπορία καταφέρνοντας να φτάσουν στην κορυφή του Ολύμπου, όπου και το χάρηκαν απαθανατίζοντας τη στιγμή αλλά και τη θέα από το «όρος των θεών» στα 2650m.

Η ζήλια και τα media

Η Ιωάννα Μπούκη έχει πει για τον σύζυγό της: «Εκτός από πολύ όμορφος άντρας, είναι σοβαρός και έξυπνος. Από την αρχή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια μαζί του».

Σε άλλη συνέντευξή της στο Breakfast@Star έχει μιλήσει και για τη σχέση της με τον δημοσιογράφο και το αν ζηλεύει, λέγοντας: «Πιο μικρή δεν ζήλευα. Μετά που ανακαλύφθηκε το Instagram νομίζω ότι ζηλεύω πιο πολύ από τον Αντώνη. Οι καρδούλες πολλαπλασιάζονται συνέχεια. Κάποιες φορές το δείχνω ότι ζηλεύω, κάποιες φορές όχι. Ο Αντώνης το δείχνει λίγο, όχι πολύ, είναι πολύ έξυπνος για να το δείχνει», ενώ πρόσθεσε: «Έχει τύχει να τον φλερτάρουν μπροστά μου πολλές φορές. Για αυτό και… προπονούμαι για να είμαι έτοιμη! Ξέρεις, πόσες selfie έχω βγάλει εγώ τον Αντώνη με άλλες κοπέλες; Τι να κάνω, είναι ωραίος άνδρας οπότε είναι λογικό».

384561902_1034225070946152_4101883265404540116_n.jpg

Παράλληλα, η Ιωάννα Μπούκη αναφέρθηκε και στα media τα οποία δεν πλησιάζουν την οικογένειά τους πάντα με τους πιο «αθώους» σκοπούς. Όπως ανέφερε: «Έχει συμβεί να με πλησιάζουν άνθρωποι φιλικά, όχι γιατί είχαν ανάγκη εμένα, αλλά είχαν ανάγκη τον Αντώνη. Ήμασταν κάπου διακοπές με τον Αντώνη και τα παιδιά, με παίρνει ένας φίλος μου από ένα μεγάλο περιοδικό, του είπα που βρισκόμαστε και το κλείνουμε. Την άλλη εβδομάδα βλέπω όλη την οικογένεια στο περιοδικό. Μας είχαν στείλει φωτογράφο, «είδες που σου έχω πει να μη μιλάς ποτέ και να λες όλα όσα πρέπει».

Όσον αφορά δε τον Αντώνη Σρόιτερ - «χαζομπαμπά» η Ιωάννα Μπούκη σε παλιότερη συνέντευξή της στο Happy Day έχει παραδεχτεί τα εξής: ««Ο Αντώνης είναι υπέροχος μπαμπάς. Εκείνος ήταν που έκανε πρώτη φορά μπάνιο το μωρό, όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Πέρα από υπέροχος σύντροφος, παίζει ατελείωτες ώρες με τη Νάντια, η οποία τον λατρεύει. Το καλοκαίρι μας φέτος ήταν απολαυστικό, γιατί η Νάντια μας δεν είναι πια μωράκι και είχαμε πολλές κοινές δραστηριότητες. Όσο για τον Αντώνη, θα κάνει τα πάντα, αρκεί να τη βλέπει να χαμογελάει. Θα αφιερώσει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στο παιδί. Τα Σάββατα, που πλέον εγώ δουλεύω, την προσέχει αποκλειστικά ο μπαμπάς της».

Οι κόρες του ζευγαριού άλλωστε είναι προτεραιότητα και για τους δύο.