Σία Κοσιώνη & Βάσω Λασκαράκη στήριξαν τους συζύγους τους με κοινό dress code & απλά καθημερινά looks

Σία Κοσιώνη & Βάσω Λασκαράκη στήριξαν τους συζύγους τους με κοινό dress code & απλά καθημερινά looks
NDP photo agency

Στη μάχη των εκλογών αναμετρήθηκε και η απλότητα η οποία βγήκε νικήτρια. 

Όπως οι περισσότεροι πολίτες, έτσι και ο Κώστας Μπακογιάννης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Πειραματικό Λύκειο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής (8/10) λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, που διεκδικεί ξανά τα καθήκοντά του στον Δήμο Αθηναίων, ψήφισε στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη, και τα τέσσερα παιδιά του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στις κάμερες λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα είναι η ημέρα της Αθήνας, είναι η ημέρα της αυτοδιοίκησης. Ψηφίζουμε για το σπίτι μας, ψηφίζουμε για τη γειτονιά μας, με αισιοδοξία. Σας καλώ όλους και όλες να έρθετε στις κάλπες. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Αθήνα μπροστά, μπορούμε να πάμε την Αθήνα πιο ψηλά».

20231008121508_1D8A0833.jpg

Πέρα από πολιτικές δηλώσεις τώρα, και εν αναμονή των αποτελεσμάτων, η επιτυχημένη anchorman, Σία Κοσιώνη, μαγνήτισε τα βλέμματα με τη διακριτική και άκρως δυναμική της παρουσία. Φορώντας ψηλόμεσο τζιν κα μπλε πουκάμισο, η γνωστή δημοσιογράφος υποστήριξε απόλυτα την περίσταση στιλιστικά και στάθηκε με περηφάνια στο πλευρό του γιου της και των τριών παιδιών του συζύγου της.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Ηράκλειο Κρήτης και ο Λευτέρης Σουλτάτος

Τη στήριξή της στον σύζυγό της θέλησε, όμως, να εκφράσει και η Βάσω Λασκαράκη η οποία βρέθηκε στο πλευρό του στην Κρήτη κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, το πρωί της Κυριακής (8/10).

Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό προφίλ στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το ραντεβού μας για σήμερα, Ηράκλειο-Κρήτη. Λίγος κρητικός αέρας ακόμη».

Φορώντας λευκό top και μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι, η Βάσω Λασκαράκη εντυπωσίασε με τη σικ απλότητά της.

https://www.instagram.com/p/CyIlcqAN_0X/