O A$AP Rocky έγινε 35 ετών και στο party γενεθλίων η mom of two Rihanna πήρε βραβείο χορού

Τσακιρίδου Χριστίνα
O A$AP Rocky έγινε 35 ετών και στο party γενεθλίων η mom of two Rihanna πήρε βραβείο χορού

O A$AP Rocky γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα party σε κλειστό κύκλο και η Rihanna δεν σταμάτησε να χορεύει. Ο ξέφρενος χορός της τραγουδίστριας και τα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Rihanna και ο A$AP Rocky, απολαμβάνοντας τρυφερές στιγμές με τα δύο τους παιδιά. Τον Αύγουστο η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον μικρότερο γιο τους και έκτοτε βρίσκεται στη λίστα με τις πολυάσχολες αγορομάνες του Hollywood. Στις υποχρεώσεις αυτές, έκανε ένα διάλειμμα, για τα γενέθλια του καλού της.

Τα 35α γενέθλια του A$AP Rocky

Πριν λίγα 24ωρα ο διάσημος ράπερ γιόρτασε τα 35α γενέθλιά του στο εστιατόριο Carbone της Νέας Υόρκης στο οποίο κατέφτασε μαζί με τη Rihanna με την οποία κρατιόντουσαν χέρι-χέρι. Αξιοσημείωτο είναι πως η συγκεκριμένη έξοδος είναι μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της pop star μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της.

https://www.instagram.com/reel/CyJpGxFvSFZ/

Η 35χρονη παρέδωσε για ακόμη μια φορά μαθήματα στυλ επιλέγοντας ένα oversized κοντό λευκό πουκάμισο, ψηλόμεσο baggy παντελόνι και denim μπουφάν. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με διαμαντένιο κολιέ, μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Λίγο αργότερα οι δυο τους διασκέδασαν ξέφρενα στο πάρτι που διοργάνωσε ο ράπερ αποκλειστικά για στενούς του φίλους, με τα videos που κυκλοφόρησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Στα σπάνια στιγμιότυπα που έγιναν viral η pop star επιδεικνύει τις χορευτικές της ικανότητες, τόσο solo αλλά και στο πλευρό του αγαπημένου της.

Εμφανώς ευδιάθετη και ορεξάτη, η Rihanna χορεύει αγκαλιά με τον ράπερ και δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο αυτές τις τρυφερές στιγμές.

Η γέννηση του δεύτερου γιου της Rihanna

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού που είδε το φως της δημοσιότητας ο μικρότερος γιος της Rihanna, γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023 στις 7.41 το πρωί, στο Cedar Sinai του L.A. Η διάσημη τραγουδίστρια διατήρησε την παράδοση του R στα ονόματα των παιδιών της και μετά τον πρωτότοκο RZA Athelston Mayers αποφάσισε να ονομάσει τον δεύτερο γιο της, Riot Rose Mayers.

«H Rihanna και ο A$AP Rocky είναι υπέροχα τώρα. Είναι τόσο ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουν την οικογένειά τους και είναι ενωμένοι σε ό,τι αφορά τα θέματα των παιδιών. Περνάνε τόσο ωραία μαζί και είναι ερωτευμένοι», ανέφερε πρόσφατα πηγή στο Entertainment Tonight.

Πηγή κεντρικής: apimages.com