Ανατροπή στο φύλο του δεύτερου μωρού που απέκτησαν Rihanna και A$AP Rocky

Πατούλια Κατερίνα
Ανατροπή στο φύλο του δεύτερου μωρού που απέκτησαν Rihanna και A$AP Rocky

Ένας ακόμα γιος για την Rihanna παρά τις αρχικές φήμες που την ήθελαν να φέρνει στον κόσμο μια μικρή αδερφή για τον μεγάλο της γιο.

Επιβεβαιωθήκαν τα νέα του ερχομού του δεύτερου παιδιού της Rihanna, καρπό της σχέσης της με τον ράπερ A$AP Rocky και σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια είναι πια μαμά δύο αγοριών. Η Rihanna φέρεται να έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της στις 3 Αυγούστου και παρότι το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, φαίνεται πως θα ξεκινάει και αυτό από το γράμμα R.

Ένας γιος ακόμα για την Rihanna

Η Riri έφερε στον κόσμο τον πρώτο γιο της RZA Athelston Mayers μόλις πέρσι – τον Μάιο του 2022- και η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης έγινε στη διάρκεια του ημιχρόνου του φετινού SuperBowl. Μιλώντας για την προσωπική της εξέλιξη μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η Riri είχε πει στο E! Οnline πως η αλλαγή που της προκάλεσε η μητρότητα την ξάφνιασε και την ενθουσίασε παράλληλα.

https://www.instagram.com/p/CsMsHprSZun/

Στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Βρετανική Vogue, η Rihanna είχε αποκαλύψει την ξεχωριστή σχέση που έχει ο αγαπημένος της με τον γιο τους ενώ το TMZ τονίζει πως ο ερχομός του δεύτερου παιδιού γέμισε το ζευγάρι ευτυχία και βαθιά αγάπη.

https://www.instagram.com/p/CuQDOBkuGo9/

Rihanna η ειλικρινής

Στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η 35χρονη Riri μίλησε με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που βίωσε.

Μιλώντας όμως στο Entertainment Tonight, η 35χρονη εξήγησε πως δεν κυλούσαν όλα ρόδινα στη δεύτερη εγκυμοσύνη:

«Νιώθω καλά, έχω ενέργεια αλλά δεν έχω σίγουρα λιγούρες. Είναι όλα πολύ διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη. Έχω μπόλικη ναυτία αλλά το απολαμβάνω», τόνισε η Rihanna και νιώσαμε όλοι τη δυσκολία που βιώνει.

Η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν (μάλλον) γονείς για 2η φορά

«Ήμασταν εμείς οι γονείς και το μωρό μας»

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Rihanna στη βρετανική Vogue, ήθελε η ίδια και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, να μεγαλώσουν μόνοι τους το μωρό τους, χωρίς καμία βοήθεια. «Γυρίσαμε σπίτι, πήραμε την κρυάδα, δεν είχαμε κανέναν. Ήμασταν μόνο εμείς οι γονείς και το μωρό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Από ένας άνθρωπος έγινα δύο. Μπαίνεις στο νοσοκομείο ως ζευγάρι και φεύγεις ως οικογένεια των τριών και αυτές οι πρώτες μέρες είναι τρελές, δεν κοιμάσαι, καθόλου, ακόμα κι αν θέλεις να κοιμηθείς.

Ήρθαμε στο σπίτι και τα χάσαμε ήμασταν γονείς με ένα μωρό, σαν ζόμπι κυρίως και έχεις τόσα συναισθήματα και γίνεσαι παρανοϊκός. Σκέφτεσαι πως όλοι αυτοί οι γιατροί και οι νοσοκόμες σε άφησαν να πας σπίτι με ένα μωρό, με μια καινούργια ζωή. Είναι σαν να είσαι εκτός λειτουργίας, αυτό είναι, έχεις τόση χαρά ακόμα κι όταν προλαβαίνεις να κάνεις ένα ντους, θυμάμαι που στην αρχή τον έβαζα στο κρεβατάκι μέσα στο μπάνιο και σκούπιζα τους υδρατμούς για να βλέπω ότι είναι καλά. Τα πρωινά είναι τα αγαπημένα μου, όταν ξυπνάει, με το προσωπάκι του, το να τον βλέπω άλλαξε τα πάντα», τόνισε η Rihanna όταν ο πρώτος γιος της ήταν μόλις 9 μηνών.