Εκτός από την κόρη της, Ανατολή, η Ήβη Αδάμου έχει αγαπηθεί και από μία άλλη… Ανατολή!

Εκτός από την κόρη της, Ανατολή, η Ήβη Αδάμου έχει αγαπηθεί και από μία άλλη… Ανατολή!

Η Τουρκία φαίνεται ότι «ψηφίζει» Ήβη Αδάμου δαγκωτό!

Ανατολίτικο αέρα έχει πλέον η αναγνωρισιμότητα της Ήβης Αδάμου, η οποία φαίνεται να έχει αποκτήσει ένα μεγάλο φαν κλαμπ στη γειτονική Τουρκία.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, που ξεκίνησε την καριέρα της στα 16 της χρόνια, μέσω της συμμετοχής της στον μουσικό διαγωνισμό «X-Factor», έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όχι μόνο των ελληνόφωνων ακροατών αλλά και των τουρκόφωνων, οι οποίοι της εκφράζουν διαρκώς, μέσω του Instagram, τον θαυμασμό και την επιθυμία τους να επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη.

Kάθε φωτογραφία που αναρτά η τραγουδίστρια στο Instagram συνοδεύεται από πολλά σχόλια Τούρκων θαυμαστών που της ζητούν να ταξιδέψει στη χώρα τους και της εξομολογούνται ότι «η Τουρκία την αγαπάει πολύ».

Η ζωή γεμάτη αγάπη στην Αλεξανδρούπολη

Γιατί, όμως, οι Τούρκοι έχουν λατρέψει την Ήβη Αδάμου και της εκφράζουν ξανά και ξανά τον θαυμασμό τους στα social media;

Πρώτα από όλα, η Ήβη τα τελευταία χρόνια ζει στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τον σύντροφο της ζωής της Μιχάλη Κουινέλη και την 5χρονη κόρη τους, Ανατολή. Εκεί, μία μόλις ανάσα μακριά από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, η Ήβη και ο Μιχάλης στεγάζουν την ευτυχία τους. Στην ουσία, ο τόπος που μεγάλωσε ο ράπερ του συγκροτήματος Stavento έγινε η δεύτερη πατρίδα της Κύπριας τραγουδίστριας από τότε που η κόρη τους ήρθε στον κόσμο.

Στην πόλη του Έβρου, λοιπόν, είναι πλέον η μόνιμη κατοικία τους και η Ήβη είχε υπερασπιστεί αυτή την επιλογή, λέγοντας: «Δεν υπάρχει η σκέψη να φύγουμε από την πόλη. Η Αλεξανδρούπολη προσφέρει μία υπέροχη ισορροπία, ειδικά αν έχεις οικογένεια και παιδί. Δεν είναι κάτι που θα άλλαζε σε καμία περίπτωση».

https://www.instagram.com/p/CtY95nHoHzf/

Δεδομένου ότι πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι στην Αθήνα, όμως, η Ήβη χρειάζεται να ταξιδεύει συχνά για δουλειά, αλλά όχι και για διασκέδαση, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση. Παρόλα αυτά ξέρεις και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε γιατί το ένα δεν αναιρεί το άλλο! Οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη και έτσι πρέπει να γίνεται. Θέλει τρελή οργάνωση. Δεν είμαι αγχώδης, είμαι οργανωτική. Τα κάνω όλα στον αυτόματο».

Η ζωή της στην Αλεξανδρούπολη και οι ιδιαιτερότητες που συνοδεύουν την όμορφη πόλη του Έβρου, επομένως, αποτελούν έναν από τους βασικότερους λόγους που έχει κεντρίσει τα βλέμματα των Τούρκων στον κόσμο των social media.

«Έλα στην Τουρκία για συναυλία»

Εκτός αυτού, όμως, η Ήβη Αδάμου πιθανότατα έχει μείνει αξέχαστη στους Τούρκους μετά τη διεθνή επιτυχία του τραγουδιού «La La Love», με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision το 2012. Μπορεί η Ήβη να μην κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό και να κατέκτησε την 16η στον τελικό, ωστόσο, κέρδισε μία θέση στα charts πολλών Ευρωπαϊκών χωρών, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Δανία, η Ισπανία, η Ιρλανδία κ.α.

Θυμήσου το τραγούδι La La Love

Πιθανότατα, τότε το τουρκικό κοινό να γνώρισε την Ήβη και να την ακολούθησε στα επόμενα βήματα της καριέρας της.

Πάντως, όποιος κι αν είναι ο λόγος, το δεδομένο είναι ότι οι Τούρκοι αποζητούν μία -τουλάχιστον- συναυλία της Ήβης Αδάμου στη χώρα τους.

Ήβη, τι λες για καριέρα στην Ανατολή;