Οι «Τέλειοι Ξένοι» έκαναν πρεμιέρα -Όλα τα stylish looks των celebrities που ξεχώρισαν

Οι «Τέλειοι Ξένοι» έκαναν πρεμιέρα -Όλα τα stylish looks των celebrities που ξεχώρισαν

Photo: NDP Photo Agency

Πολλοί ήταν οι celebrities που βρέθηκαν στη μεγάλη πρεμιέρα με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ να είναι ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες. 

Το φθινόπωρο εκτός από την επιστροφή μας στην πόλη και τις υποχρεώσεις, σηματοδοτεί και την επιστροφή στα πολιστικά δρώμενα της σεζόν. Πρεμιέρα έκανε λοιπόν και η θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά. Μια παράσταση που είναι βασισμένη στο έργο του Πάολο Τζενοβέζε που το κοινό έχει δει στο παρελθόν και στη μεγάλη οθόνη σε μια μεταφορά του Θοδωρή Αθερίδη. Φέτος, τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και Πέτρος Λαγούτης, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε γνωστούς αγαπημένους ηθοποιούς, όπως ο Γιώργος Χρανιώτης και η Μυρτώ Αλικάκη.

0039_PETROS_LAGOYTIS_MIRTO_ALIKAKI_GEORGIA_AVASKANTIRA_11102023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Όπως ήταν αναμενόμενο πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πρεμιέρα για να απολαύσει την παράσταση και να στηρίξει τους ηθοποιούς σε αυτή τη σημαντική μέρα. Ανάμεσά τους φυσικά και πολλοί συνάδελφοι ηθοποιοί και celebrities, που εντυπωσίασαν με τα looks τους και μας έδωσαν την κατάλληλη έμπνευση και για τα δικά μας φθινοπωρινά outfits για μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

0051_ZAXARAKOS_MISIXRONI_TSAVALOY_AVASKANTIRA_XRANIOTIS_11102023.jpg

Photo: NDP Photo Agency

H Meghan Markle επέστρεψε στο αγαπημένο της χρώμα με το πιο ανατρεπτικό tailored κοστούμι

Όλα τα λαμπερά looks της θεατρικής βραδιάς.

Μία από τις καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς ήταν η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, η πρωταγωνίστρια των «Παγιδευμένων», η οποία επέλεξε ένα maxi, slip dress σε ενημερωμένο ασπρόμαυρo zebra print. Το ανάλαφρο ντραπέ στο στήθος το έκανε ακόμη πιο θηλυκό, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε έξυπνα τη μέση με μια μαύρη, δερμάτινη ζώνη με bohemian αγκράφα.

0037_MARTHA_LAMPIRI_FENTOROYF_11102023.jpg

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, Photo: NDP Photo Agency

Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη Γεωργία Αβασκαντήρα ντύθηκε ιδανικά για τη βραδιά και επέλεξε ένα pyjama set σε ζεστό καφέ της καραμέλας, με wide leg παντελόνι και overiszed πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με ασορτί mules και μεγάλα σκουλαρίκια με sparkly λεπτομέρειες. Η Κατερίνα Τσάβαλου από την άλλη πόνταρε στο denim και εμφανίστηκε με ένα τζιν shirt dress με κουμπιά και ζώνη στη μέση, σε μαύρη washed out απόχρωση. Τα Mary Jane παπούτσια τηγς έκαναν λίγο πιο girly το όλο outfit.

0059_GEORGIA_AVASKANTIRA_GIORGOS_XRANIOTIS_11102023.jpg

Γεωργία Αβασκαντήρα και Γιώργος Χρανιώτης, Photo: NDP Photo Agency

0006_KATERINA_TSAVALOY_11102023.jpg

Κατερίνα Τσάβαλου, Photo: NDP Photo Agency

H Kατερίνα Μαούτσου επέλεξε επίσης ένα ασπρόμαυρο, mini φόρεμα με δέσιμο στο πλάι σε σατέν ύφασμα. Μαύρα μποτάκια και μαύρο σακάκι ήταν τα items που συμπλήρωσαν το φθινοπωρινό της σύνολο.

0023_KATERINA_MAOYTSOY_KOSTAS_NIKOYLI_11102023.jpg

Κατερίνα Μαούτσου και Κώστας Νικούλι, Photo: NDP Photo Agency

Η Σοφία Μανωλάκου, τέλος, προτίμησε ένα κλασικό total black outfit με maxi, cut out φόρεμα και πέδιλα με studs.

0070_SPIROS_SPANTIDAS_SOFIA_MANOLAKOY_11102023.jpg

Σπύρος Σπαντίδας-Σοφία Μανωλάκου, Photo: NDP Photo Agency