Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε τα λευκά της sneakers με το αγαπημένο της χρώμα για το φθινόπωρο

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε τα λευκά της sneakers με το αγαπημένο της χρώμα για το φθινόπωρο

Θέλεις να αναβαθμίσεις τα sneakers σου; Υπάρχει τρόπος.

Είναι κάποια πολύ αγαπημένα μας items, που δεν θέλουμε να βγάλουμε από τη ντουλάπα μας και δεν τα αντικαθιστούμε με τίποτα. Ανάμεσά τους και τα λευκά μας sneakers, που μετά τη μανία που μας έπιασε μαζί τους πριν τουλάχιστον 5-6 χρόνια, έγιμναν πια ένα κλασικό ζευγάρι, το οποίο ανανεώνουμε τακτικά στη συλλογή μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να τα κάνουμε να φαίνονται λίγο πιο επίκαιρα, λίγο πιο fun, λίγο πιο stylish, λίγο πιο πρωτότυπα. Και έχουμε τον τρόπο. Ή μάλλον η Ζέτα Μακρυπούλια τον έχει.

https://www.instagram.com/reel/CxVGx1yovQc/

Η γνωστή ηθοποιός και αγαπημένη παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ επέστρεψε δυναμικά στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1 και κάνει τη μέρα μας λίγο πιο παιχνιδιάρικη. Από την πρώτη της κιόλας εκπομπή μας έδειξε ότι φέτος θα επενδύσει και πάλι στυλιστικά στο χρώμα. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σταθερή θαυμάστρια του color blocking, μιας και τα έντονα χρώματα της πάνε τέλεια. Για το 2023/2024 το Barbiecore θα πρωταγωνιστήσει στην καρδιά της, αν κρίνουμε με τα looks της μέχρι τώρα.

Wide leg παντελόνι + ψηλοτάκουνα: Ο κλασικός συνδυασμός φέτος ανανεώνεται

Τα λευκά σου sneakers πάνε τέλεια με το φούξια!

Ένα ζευγάρι λευκά sneakers τα έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου. Δεν ξέρω αν είναι στο ίδιο στυλ με αυτά της Ζέτας Μακρυπούλια, δηλαδή με chunky πάτο και κάποιες χρωματιστές λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα μπορείς να τα αξιοποιήσεις με αντίστοιχα έξυπνο τρόπο. Αναδεικνύοντάς τα με ένα έντονο total colored look.

https://www.instagram.com/p/CxnHrQjI3QR/

H Ζέτα πιο συγκεκριμένα φόρεσε μια wide leg παντελόνα, με ψηλή μέση και πιέτες και από πάνω ένα κοντομάνικο, φθινοπωρινό πλεκτό σε ribbed ποιότητα. Και τα δύο αυτά items είναι σε bold φούξια απόχρωση, που μας αρέσει πολύ και για το φθινόπωρο, ακολουθώντας το Barbie mood και στη νέα σεζόν. Επίσης, είναι ένα χρώμα αρκετά ζεστό, όσο και αν θεωρούμε ότι είναι κάπως καλοκαιρινό. Συνδύασε, λοιπόν, τα λευκά σου sneakers με ένα τέτοιο πρωτότυπο χρώμα και ρίξε από πάνω σου ένα δερμάτινο σακάκι σε μαύρο ή ζεστό καφέ. Έτσι θα δώσεις ζωή και στο φθινόπωρο, πριν περάσουμε στην total basic παλέτα των ημερών.