Η Δούκισσα Νομικού μεταμορφώθηκε με το ΑΙ & οι θαυμαστές της έκαναν δύο πολύ εύστοχες παρατηρήσεις

Η Δούκισσα Νομικού μεταμορφώθηκε με το ΑΙ & οι θαυμαστές της έκαναν δύο πολύ εύστοχες παρατηρήσεις

Η Δούκισσα Νομικού δοκίμασε τη νέα viral εφαρμογή και οι φωτογραφίες της σχολιάστηκαν έντονα από τους fans. Η ομοιότητα με την μητέρα της και τα αποθεωτικά σχόλια.

Φρενίτιδα επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ολοένα και περισσότεροι celebrities δοκιμάζουν τη νέα εφαρμογή ΑΙ, ΕΡΙΚ (Αrtificial Intelligence), η οποία σε μεταμορφώνει σε Αμερικανίδα της δεκαετία του 90′.

Oι χρήστες του app «μεταμορφώνονται» σε αποφοίτους αμερικάνικου κολεγίου, με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Μπορεί η εφαρμογή να διατίθενται δωρεάν ωστόσο αν θες να δημιουργήσεις τις δικές σου φωτογραφίες πρέπει να πληρώσεις το ποσό των επτά ευρώ.

Η Δούκισσα Νομικού δοκίμασε την viral εφαρμογή AI

Πριν λίγες ώρες η Δούκισσα Νομικού δοκίμασε το δημοφιλές app και μοιράστηκε τις φωτογραφίες της στο Instagram. Η μεταμόρφωσή της είναι άκρως εντυπωσιακή με την ίδια να ποζάρει ως καστανή μαθήτρια, ροκ έφηβη και σπουδάστρια κολλεγίου.

https://www.instagram.com/p/CyWWoOwrXBK/

«Για ψήφισε 🎃 1,2,3,4,5,6,7 ή 8; Εγώ ψηφίζω την τελευταία», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι εύστοχες παρατηρήσεις των fans

Αρκετά ήταν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της 36χρονης, με τους διαδικτυακούς της φίλους να επισημαίνουν πόσο πολύ μοιάζει στη μαμά της αλλά και στην τραγουδίστρια, Taylor Swift.

sxolia3.jpg

Η Δούκισσα «έσβησε» με το look της την Jenner: Η κίνηση της Kendall που ενόχλησε τους followers

H τρυφερή σχέση με τους γονείς της

H Δούκισσα Νομικού είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες με τους γονείς αλλά και τον αδελφό της, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη που τρέφει για εκείνους.

https://www.instagram.com/p/CcdfdvevKHi/

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει μέσα από το λογαριασμό της στο Ιnstagram επισκέπτεται συχνά το πατρικό της με τα παιδιά της και απολαμβάνει την περιποίηση της μαμάς της, Ούρσουλας Νομικού. Από τότε που έγινε μητέρα, η «Dutchess» είναι πολύ πιο ευαισθητοποιημένη και εκφράζει ολοένα και περισσότερο την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους που την μεγάλωσαν.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Δούκισσα Νομικού πόζαρε με τη μαμά και τη γιαγιά της, στην ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CTRquBRjw_O/

«3 γενιές ❤️ Καλό μήνα από εμάς», είχε γράψει το μοντέλο-παρουσιάστρια.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_