Πέγκυ Σταθακοπούλου: To reunion με τον Γιάννη Βούρο και η ζωή με την 19χρονη φοιτήτρια κόρη της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πέγκυ Σταθακοπούλου: To reunion με τον Γιάννη Βούρο και η ζωή με την 19χρονη φοιτήτρια κόρη της

Τη σειρά «Ταύρος με Τοξότη» θυμήθηκαν πολλοί βλέποντας την κοινή φωτογραφία των δύο ηθοποιών μετά από σχεδόν 30 χρόνια.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου στα 63 της είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Αυτό φάνηκε άλλωστε, και από τη συμμετοχή της την προηγούμενη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος» αλλά και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram, όπου είναι αρκετά ενεργή.

To reunion με τον Γιάννη Βούρο

Πρόσφατα είδαμε να βρίσκεται ξανά με τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο, με αφορμή την αγάπη τους για την πόλη τους και τις δημοτικές εκλογές. Οι δυο τους πόζαραν λοιπόν, αγκαλιά θυμίζοντας σε πολλούς τη σειρά «Ταύρος με Τοξότη» που πρωταγωνιστούσαν το 1994 με μεγάλη επιτυχία, εκείνη ως «Ξένια» κι εκείνος ως «Γιώργος».

Όπως έγραψαν κι οι followers της ηθοποιού κάτω από την ανάρτησή της αυτή, ήταν μεγάλη η χαρά τους να τους βλέπουν μαζί μετά από τόσα χρόνια.

Οι δυο τους βέβαια, είχαν βρεθεί ξανά τηλεοπτικά και στη σειρά «Και Sera Sera» το 2005.

Η σχέση λατρείας της ηθοποιού με την κόρη της

Η μεγαλύτερη «επιτυχία» βέβαια, της ηθοποιού είναι η 19χρονη σήμερα κόρη της. Η Πέγκυ Σταθακοπούλου απέκτησε την κόρη της Χριστίνα από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Καλδή, με το οποίο τα τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Παρ' όλα αυτά, η Χριστίνα είναι η πρώτη προτεραιότητα και για τους δύο και δεν μπορούν παρά να καμαρώνουν γι' αυτήν, αφού εκτός από φοιτήτρια της Ιατρικής, είναι και επταθλήτρια, ενώ έχει αναδειχθεί και 4η Πανελληνιονίκης. «Σ´ ευχαριστώ αγαπημένη μου κόρη για το πάθος και την δύναμη με την οποία ζεις και αγωνίζεσαι πάντα. Εύχομαι σε όλη σου την ζωή να λάμπεις όπως τώρα» είχε γράψει η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την κόρη της μετά το τέλος των αγώνων της, πίσω στο 2020.

https://www.instagram.com/p/CDyDChFJ7rd/

Η ηθοποιός έχει μιλήσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της για την κόρη της αποκαλύπτοντας στην εκπομπή «Ελένη» το 2022 πως για επτά χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί και αυτή η πάλη ήταν που την έκανε να συνειδητοποιήσει πως θέλει πραγματικά να γίνει μητέρα.

Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε. Η ζωή μου τρέχει παράλληλα με την Χριστίνα.

https://www.instagram.com/p/CrOkGOSIWuS/

Τώρα πια που και η κόρη της είναι πιο μεγάλη, η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει πει σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της πως η κόρη της είναι το «κέντρο της ζωής της», ενώ οι δυο τους ζούνε «χίπικα». Χαρακτηριστικά η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Η κόρη μου είναι το κέντρο της ζωής μου εδώ και 18,5 χρόνια. Είναι ένα πλάσμα που πέρα από το ότι σαν μαμά νιώθω πολύ περήφανη γι' αυτήν και για κάθε τι που καταφέρνει, είναι μια ψυχή που ταξιδεύουμε μαζί, με μια πολύ δυνατή σχέση, πολύ ελεύθερη, κοριτσίστικη ώρες ώρες - γυρνάμε μέσα στο σπίτι, πετάμε παπούτσια, γίνεται ένας χαμός, γκρινιάζουμε, βλέπουμε ταινίες, σειρές...Λίγο χίπικα ζούμε τα τελευταία 2-3 χρόνια. Είναι κυρίαρχη στη ζωή μου. Τώρα είναι η καταπληκτική στιγμή που ανοίγει τα φτερά της και πάει να σπουδάσει. Θα ζήσουμε λίγο χώρια αλλά όχι χωριστά».

Τα ταξίδια και οι κοινές τους φωτογραφίες

Η ηθοποιός δημοσιεύει αρκετά συχνά στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες με την Χριστίνα και αυτό που έχουμε καταλάβει είναι πως μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι τα ταξίδια.

Τον περασμένο Μάιο, μαμά και κόρη βάφτισαν από κοινού τη μικρή Αθηνά με τη χαρά τους να αποτυπώνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CsL5vEeI6pI/