Η Πέγκυ Σταθακοπούλου λέει πως ζει χίπικα με την κόρη της και στις φωτο τους αυτό είναι ξεκάθαρο

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου λέει πως ζει χίπικα με την κόρη της και στις φωτο τους αυτό είναι ξεκάθαρο
Instagram

«Είναι το κέντρο της ζωής μου», είπε ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός για την 18χρονη η οποία έχει διαπρέψει στον στίβο. 

Συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» την Πέμπτη (15/9) και σε μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση, μίλησε με το δίδυμο των παρουσιαστών τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά.

Μιλώντας για την επαγγελματική της πορεία η ηθοποιός που αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Φλόγα και Άνεμος της ΕΡΤ, είπε χαρακτηριστικά: «Ανεξάρτητα από την έμφυτη συστολή που είχα όταν ξεκινούσα σαν παιδί πάντα έβαζα τους όρους μου με έναν τρόπο. Αντίστοιχους με αυτό που ήμουν κάθε φορά και που άντεχα. Δεν αισθάνομαι ποτέ ότι μέσα σε αυτή τη δουλειά και στη ζωή μου υπέκυψα σε καταστάσεις που δεν άντεχα. Σαφώς πιέστηκα πολλές φορές, βρήκα δυσκολίες και διλήμματα. Δεν αισθάνομαι ότι έπαιξα με όρους που δεν ήταν δικοί μου. Ίσως για αυτό δεν έχω παράπονα για το πως προχώρησε η καριέρα μου. Υπάρχουν φορές που λέω αχ αυτός ο όρος σου ξέφυγε. Η αλήθεια είναι ότι αυτά που έκανα τα έκανα με έναν τρόπο πολύ συνειδητό. Τα όχι ήταν συνειδητά, τα ναι ήταν συνειδητά. Η προσπάθεια που έκανα σαν ηθοποιός με τον εαυτό μου ήταν πολλή. Επομένως, νομίζω ότι πάντα πήγαινα με τους όρους μου».

Αναφορικά με την αρχή της καριέρας της είπε: «Τα πρώτα χρόνια στη δουλειά ήταν τρομακτικά γιατί ήμουν παιδί και γιατί ήταν μια κατάσταση που προσπαθούσα κι εγώ να βρω το πάτημα μου ώσπου κατάλαβα νωρίς πως δεν έχω κάτι να κρύβω, ή ταυτόχρονα να διαφημίζω και να επενδύω σε αυτό σε προσωπικό επίπεδο ώστε να μου επιστραφεί στην καριέρα μου. Επίσης, έχω έναν δικό μου προσωπικό τρόπο που αυτό που δεν θέλω να κάνω δεν θα το κάνω κι αυτό που με ενοχλεί θα το πω και θα το ξεκαθαρίσουμε. Κινήθηκα και προχώρησα με βάση αυτό που εγώ ήθελα από αυτόν τον χώρο. Έκανα την καριέρα που εγώ μπόρεσα να κάνω με βάση τον χαρακτήρα που έχω. Στέκομαι με πολλή χαρά κοιτώντας προς τα πίσω, όχι πως δεν θα μπορούσα να έχω κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα».

Σχετικά με πρόβλημα υγείας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη, είπε: «Είχα ένα πρόβλημα υγείας που με έκανε επιλεκτική. Έβαλε ένα φρένο. Έμεινα εκτός δουλειάς τότε δύο χρόνια και προσπάθησα να επανατοποθετήσω τα πράγματα και το έκανα. Δεν με ξέχασε η δουλειά. Πάντα όταν απέχεις έχεις την αίσθηση ότι πετιέσαι μακριά από εκεί που εσύ αισθάνεσαι ζεστά και σίγουρα. Προσπαθούσα να ζήσω αυτό που μου συμβαίνει. Για εμένα όποτε μένω εκτός του χώρου δουλειάς είναι πολύ λυτρωτικό γιατί εκεί ξαναβρίσκω τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στην μονάκριβη κόρη της για την οποία μεταξύ άλλων είπε: «Με την κόρη μου ζούμε χίπικα, είναι το κέντρο της ζωής μου».

Η υπέροχη σχέση με την κόρη της, Χριστίνα Καλδή

Όπως είναι γνωστό, η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Χριστίνα.

Η εντυπωσιακή κοπέλα που αυτή τη χρονιά έδωσε πανελλήνιες, ανάμεσα σε διάβασμα και ένα βεβαρημένο πρόγραμμα έχει καταφέρει να διαπρέψει στον αθλητισμό. «Η Χριστίνα μας επταθλήτρια και 4η από χθες Πανελληνιονίκης! Σ´ ευχαριστώ αγαπημένη μου κόρη για το πάθος και την δύναμη με την οποία ζεις και αγωνίζεσαι πάντα. Εύχομαι σε όλη σου την ζωή να λάμπεις όπως τώρα», είχε γράψει η περήφανη μαμά σε λεζάντα ανάρτησης στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CDyDChFJ7rd

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στην «Ελένη» τον Μάρτιο του 2022 αποκάλυψε πως για επτά χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί. Μέσα από αυτή την πάλη για να γίνει μητέρα συνειδητοποίησε πως το ήθελε πραγματικά.

«Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε. Η ζωή μου τρέχει παράλληλα με την Χριστίνα», είχε πει τότε για την Χριστίνα.

Φωτογραφίες των δύο γυναικών όπως έχουν αναρτηθεί στο Instagram

Όπως φαίνεται από τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram, οι δύο γυναίκες έχουν μία υπέροχη σχέση μεταξύ τους και ποζάρουν συνέχεια μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες από επίσημες εξόδους τους

Λίγα λόγια για την Πέγκυ Σταθακοπούλου

Όπως πολλοί θα γνωρίζουν, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Το θεατρικό της ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε το 1983 στον θίασο του Κώστα Καρρά με το έργο του Κλαρκ «Σε ποιον ανήκει η ζωή μου». Λίγους μήνες μετά συμμετείχε ως Βαλερύ Ποπώφ στην «Εύθυμη Χήρα», δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε και σε άλλες παραστάσεις. Στην τηλεόραση εμφανίστηκε το 1983 και συγκεκριμένα στη σειρά της ΕΡΤ «Κάθοδος». Στη συνέχεια έλαβε μέρος στο «Μινόρε της Αυγής» και «Το Πήδημα του Βάτραχου».

Στα μέσα του 1990 πρωταγωνίστησε στο «Τμήμα Ηθών», στον «Ταύρο με Τοξότη», έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη Βούρο, στην «Εκτέλεση» όπου ερμήνευσε το ρόλο της Πηνελόπης Δέλτα. Μάλιστα γι αυτή της, την ερμηνεία πήρε βραβείο ερμηνείας. Επίσης πρωταγωνίστησε στο «Μια Ζωή για την Έλσα», όπου είχε το ρόλο της νεαρής ταλαντούχας αρχιτέκτονα που έρχεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη του καρκίνου. Μετά από χρόνια έχοντας στο πλευρό της ξανά τον Γιάννη Βούρο πρωταγωνιστή στο «Και Sera Sera», ενώ είχε ερμηνεύσει την «Κάτια Τσακίρη» στον «Πρίγκιπα της Φωτιάς» που προβλήθηκε από το Οpen TV.