Η Ανθή Βούλγαρη είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για τα προβλήματα στο σύστημα υγείας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ανθή Βούλγαρη είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για τα προβλήματα στο σύστημα υγείας

Η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε για λίγα 24ωρα από το «Κοινωνία Ώρα MEGA» για λόγους υγείας και επέστρεψε σήμερα στο τηλεοπτικό πλατό. Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τον σύζυγό της και η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της.

Δυναμικό comeback στο πλατό του «Κοινωνία Ώρα MEGA» έκανε πριν λίγες ώρες η Ανθή Βούλγαρη η οποία απουσίασε την Δευτέρα (16/10) από την εκπομπή για λόγους υγείας καθώς έπρεπε να κάνει προγραμματισμένες εξετάσεις.

Η επιστροφή της Ανθής Βούλγαρη στο πλατό

Η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επέστρεψε στο πόστο της και αφού είπε την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό, θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την απουσία της και μια μικρή παράκληση.

«Καλή σας ημέρα, είμαστε πάρα πολύ καλά, εδώ με τον κύριο Χασαπόπουλο, σύσσωμη η ομάδα. Όλα πήγαν καλά, δόξα τω Θεώ να είναι καλά οι γιατροί αυτού του τόπου. Τι πράγμα είναι αυτό; Να παρακαλέσω το ιατρικό προσωπικό αυτής της χώρας γι’ αυτό το πράγμα, ότι δεν πρέπει να φας, να είσαι νηστικός από το βράδυ για να κάνεις εξετάσεις στις 11 το πρωί και πρέπει να είσαι εκεί κι από τις 6, είναι φοβερό», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

O καλοήθης όγκος στο κεφάλι

Πρόσφατα η 40χρονη μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κρανιοτομή που υποβλήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο για να αφαιρέσει τον καλοήθη όγκο που εντόπισαν οι γιατροί στο κεφάλι της και θα μπορούσε να της προκαλέσει εγκεφαλικό.

«Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα, έμαθα να ακούω το σώμα και την ψυχή μου. Όταν το σώμα και η ψυχή μου λένε όχι πρέπει να σταματάω. Φοβήθηκα αφότου έκανα το χειρουργείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο βαρύ χειρουργείο ήταν».

Τον Δεκέμβριο του 2019 η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη περιγράφοντας με λεπτομέρειες όλα όσα βίωσε: «Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω τι κάνω; Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο. Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι».

Ανθή Βούλγαρη: «Ο σύζυγός μου στάθηκε βράχος δίπλα μου στην περιπέτεια της υγείας μου»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» ήταν το 2021 η Ανθή Βούλγαρη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη και στην υποδειγματική στάση του κατά την διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία της, όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι.

https://www.instagram.com/p/CiKCuY0qGEK/

«Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για τη γνωριμία τους, εξηγώντας πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό καθώς ο σύζυγός της είχε πάει για ένα γύρισμα με τον Πέτρο Ιακωβίδη όπου έπαιζε ντραμς.

Η ανανεωμένη Ανθή Βούλγαρη ποζάρει με νέο hair look και μπικίνι στο πλευρό του συζύγου της

«Έκανα παραδοσιακό γάμο. Παντρεύτηκα στο Πήλιο. Τον σύζυγό μου τον βρήκα στο πλατό. Είχαν έρθει για γύρισμα για ένα Χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα. Τότε δούλευα για την Κατερίνα Καινούργιου. Ο Πέτρος είναι κολλητός του Κώστα και μας πάντρεψε κιόλας. Είναι παιδικοί φίλοι. Εγώ τους έβγαζα φωτογραφίες και κάποια στιγμή του είπα πόσο ωραία ζακέτα φοράει. Μετά τον ρώτησα αν μπορώ να παίξω λίγο ντραμς και μου απάντησε όχι. Εκεί κόλλησα».

Τον Ιούνιο του 2023 η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε στο «Night Out» και εξομολογήθηκε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Μπορεί να έλεγαν ότι το εκμεταλλεύομαι αλλά νομίζω πήρα τη σωστή απόφαση να το πω. Μέχρι σήμερα πολλοί μου στέλνουν μηνύματα. Δεν με αγγίζει, δεν με αφορά αν λένε ότι το είπα για να εκμεταλλευτώ το πρόβλημα της υγείας μου. Ο σύζυγός μου, μού στάθηκε πολύ. Δεν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί, θα μπορούσε να μην το περάσει όλο αυτό. Ήμασταν 8 μήνες μαζί. Μου στάθηκε πολύ, με βοήθησε ψυχολογικά. Αυτή η περιπέτεια υγείας μας έδεσε περισσότερο. Του είπα ότι δεν θα με πειράξει αν θέλει να φύγει… Μπήκα λίγο στη θέση του, δεν ήξερα ακριβώς τα συναισθήματά του. Έμεινε εκεί. Λες ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα συμπορευτώ. Βλέπεις πως είναι και στις δύσκολες καταστάσεις».

Ανθή Βούλγαρη: Η ιππασία είναι η μεγάλη της αγάπη

Τα τελευταία χρόνια η Ανθή Βούλγαρη ασχολείται ενεργά με την ιππασία και τρέφει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για το άθλημα. Η παρουσιάστρια ποζάρει συχνά μαζί με το άλογό της ή δημοσιεύει στο Instagram στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της.

https://www.instagram.com/p/Cx0YaRrtU-e/

«Η ώρα που κάνω ιππασία είναι η μόνη ώρα που είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη στο άλογο, χωρίς να σκέφτομαι τίποτα άλλο. Είναι αυτό που λένε δυο καρδιές σε μία στην ώρα της προπόνησης. Πρέπει να έρθεις στην απόλυτη αρμονία μαζί του και αυτό μαζί σου, οπότε έτσι γεννιέται ένας μοναδικός δεσμός», έχει δηλώσει η 40χρονη.

Αξιοσημείωτο είναι πως για τον γάμο της η 40χρονη και ο σύζυγός της επέλεξαν να φτάσουν με άλογα στην εκκλησία.

https://www.instagram.com/p/CTeASg5KY-_/

Πηγή κεντρικής: anthivoulgari