Η σχέση της με την Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε άλλο ένα ταλέντο που έχει η Υβόννη Μπόσνιακ

Η σχέση της με την Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε άλλο ένα ταλέντο που έχει η Υβόννη Μπόσνιακ

Δεν είναι μόνο πολύ καλή μαγείρισσα και μοδίστρα, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου είναι και πολύ καλή στη ζωγραφική. Άλλο ένα ταλέντο της αποκαλύφθηκε.

Όλοι γνωρίζαμε ότι η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο πλάσμα, και συνεχώς βρίσκει έναν ακόμα λόγο για να μας το αποδεικνύει έμπρακτα, με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά, το πρώην μοντέλο, μας έδειξε το ταλέντο της στη ζωγραφική, αναρτώντας ένα πανέμορφο πορτρέτο της, Κλέλιας Ανδριολάτου, το οποίο ζωγράφισε η ίδια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Υβόννη έγραψε: «Μαγικό, να φτιάχνεις κάτι που απλά δεν υπήρχε πριν… δυο μέρες προσπάθησα να ζωγραφίζω αυτό το υπέροχο πρόσωπο της Κλέλιας, και κάπως δεν ήθελα να το τελειώσω, αφού είναι ατελείωτη η ομορφιά της»!

https://www.instagram.com/p/Cyi9Dqboi2o/

Το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες απεικόνιζαν την διαδικασία δημιουργίας του πορτρέτου, καθώς επίσης και το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο συγκίνησε σε μεγάλο βαθμό την Κλέλια Ανδριολάτου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Maestro» έγραψε για το πορτρέτο «Τόση ώρα γράφω και σβήνω . Γιατί δεν μπορώ με λέξεις να αποτυπώσω την ιστορία μας . Ίσως γιατί δεν χρειάζεται . Εμείς την ξέρουμε . Και ξέρω ότι αυτό το κορίτσι το πίστεψες και σε ευχαριστώ για το δώρο αυτό 14 χρόνια τώρα . @yvonini είσαι ένας Άγγελος που δίνει και δεν περιμένει και εγώ αυτό το εκτιμώ και το θαυμάζω. Σε ευχαριστώ».

klelia-andriolatou.png

Τα ταλέντα της Υβόννης Μπόσνιακ

Αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί το μοναδικό ταλέντο της Υβόννης Μπόσνιακ, αφού η ίδια είναι εξαιρετικά δραστήρια και συνεχώς καταπιάνεται με κάποια ασχολία.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστή η αγάπη της για τη μαγειρική, στην οποία η Υβόννη έχει δείξει πολλές φορές με αναρτήσεις της ότι έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ανέβαζε τις συνταγές που έφτιαχνε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Carrot cake, τσουρέκια αλλά και ψωμί ήταν κάποιες από τις λιχουδιές που έφτιαξε η Υβόννη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

https://www.instagram.com/tv/B-Wxl3ujurR/

Μάλιστα, έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην παρασκευή του ψωμιού, αφού έχει αναρτήσει αρκετά σχετικά βίντεο και φωτογραφίες, που φαίνεται ότι έχει επιχειρήσει να κάνει σχέδια πάνω στο ψωμί, με μεγάλη, μάλιστα, επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/CUCt8cEDB9a/

Εκτός αυτού, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου έχει και πολύ χιούμορ, το οποίο δε διστάζει να μας το δείχνει με βιντεάκια που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, αντιμετώπισε με χιούμορ τη σχέση της με την ζήλεια.

Εκτός από την τέχνη, την μαγειρική και το χιούμορ, η Υβόννη αγαπά και την ιππασία με την οποία ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, αυτή την αγάπη την μοιράζεται πλέον και με την 8χρονη κόρη της, Έλενα.

https://www.instagram.com/p/CKtyqI6DwmO/