Γυμνό ή animation;

Γυμνό ή animation;

Η σύντροφος του Σκαρμούτσου προκαλεί.

Σάλο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι γυμνές φωτογραφίες της συντρόφου του Δημήτρη Σκαρμούτσου, Αφροδίτης Γεωργούση, οι οποίες προέρχονται από ταινία που προβλήθηκε από την ΕΤ1!

Η νεαρή ηθοποιός και σύντροφος του γοητευτικού κριτή του «Master Chef» εδώ και περίπου δύο μήνες έχει παίξει μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους στις σειρές «Εντιμότατοι Κερατάδες» και «Μίλα Μου Βρώμικα».

Σε επιστολή της, χωρίς να μπορεί να κρύψει την οργή της, η νεαρή ηθοποιός απαντά πως δεν πρόκειται για πορνοταινία.«Επειδή δεν αντέχω άλλο αυτόν τον διασυρμό του ονόματός μου, σας ενημερώνω πως η εν λόγω ταινία είναι παραγωγής ΕΡΤ και βραβευμένη με δύο βραβεία στο φεστιβάλ Δράμας και Νάουσας», λέει η ηθοποιός και συνεχίζει, «για την προσωπική μου ζωή γράψτε ό,τι θέλετε, δεν σας κατηγορώ γιατί δεν δίνω κανένα δικαίωμα. Για την επαγγελματική μου, όμως, είναι κρίμα να γράφετε ανακρίβειες».

Να αναφέρουμε πως η Αφροδίτη Γεωργούση έχει στραφεί εναντίον γνωστής ιστοσελίδας που δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της από την ταινία και επισημαίνει ότι σε κάποιες από αυτές είναι άλλη ηθοποιός, ενώ τονίζει πως το έργο λέγεται «Το Νόημα Της Ζωής» και δεν είναι πορνό αλλά animation.