Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην πρεμιέρα του "Πρωινό Mou"

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην πρεμιέρα του "Πρωινό Mou"

Ακριβώς στις 10.00 καλημέρισαν το κοινό τους με χιούμορ και μια εισαγωγή που δείχνει ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους τηλεοπτικά. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, είπαν Φαίη και Γιώργος. Και είχαν δίκιο από ότι είδαμε. Ένα χαλαρό τρίωρο με μια Μαίρη Συνατσάκη που αμέσως μπήκε στον ρόλο της και έδειξε από την πρώτη της συμμετοχή στο "Πρωινό Mou" οτι μπορεί να κάνει την διαφορά απο τον Δεκέμβριο που θα ενταχτεί μόνιμα στην ομάδα παρουσίασης.

Σάσα Σταμάτη και Τάσος Θεοδώρου καυστικοί και αυτοσαρκαστικοί όσο πρέπει στα θέματα τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αδυνατισμένος κατά δέκα κιλά. Το δίδυμο των παρουισιαστών μας εξέπληξε όταν το πρώτο βίντεο της χρονιάς το εγκαινίασε ο Χρήστος Φερεντίνος μιλώντας για το δικό του πρωινό που ξεκινάει στις 17 Οκτωβρίου.

Οι εποχές άλλαξαν όπως βλέπεται. Που να φανταζόμασταν πριν λίγα χρόνια στην εκπομπή του Γρηγόρη να μίλαγε η Ελένη για την πρεμιέρα της. Το σκηνικό δεν άλλαξε, το σήμα αρχής είναι ακριβώς το ίδιο και με λίγα λόγια δεν παρακολουθήσαμε κάτι το οποίο θυμίζει ανανέωση στην έναρξη των παιδιών. Η AGB τους έδειξε απλόχερα την εμπιστοσύνη της με τηλεθεάσεις πάνω απο 30% στο γενικό μέσο όρο και κοντά στο 35% στο νεανικό κοινό. Γιώργος Σαμπάνης, Βίκυ Σταυροπούλου και Σμαράγδα Καρύδη έκαναν ποδαρικό και καταλάβαμε πολύ καλά ότι και φέτος δυνατό όπλο του καναλιού θα είναι το πολύ καλό κάστ που διαθέτει στα σίριάλ του.